Колкото и да се прави на скромна Магдалена Томова, която

...
Колкото и да се прави на скромна Магдалена Томова, която
Коментари Харесай

Маги от „Ергенът” се пробвала и с богатия годеник на Анелия

Колкото и да се прави на скромна Магдалена Томова, която омайност и Алек Младенов в сантименталното шоу „ Ергенът ” най-накрая се разбра с кой паралия се е пробвала. Тези дни стана ясно, че елегантната варненка е била за известно  време гадже на някогашният избраник на фолк певицата Анелия – хазартния необут Любо Захаринов.

Аферата с следващия паралия се случила преди 3 години. Според слуховете той уредил любовницата си на значим пост в столицата като началник на заведение. Никой няма другояче няма да наеме непозната жена, цъфнала от провинцията  да му ръководи бизнеса без подкрепи.

По времето когато Магдалена Томова и милионерът са били двойка той още нямал връзка с фолкаджийката. С Маги го раздавали доста влюбени и в негова чест русокосата кокона си татуирала името му на едната си гръд. Неизвестен някогашен почитател на варненката даде фотография на всемирски уебсайт. Където за доказателство можем да забележим и татуса.

 След раздялата с Любо Маги предвидливо  добавила още една писмен знак и вместо Любо сега се чете Любов. А всичко това се е случило да не стресира или плаши идващите богаташи, които се надява да закове. Като в този момент се е прицелила  да вземем за пример в Алек.

Автор:Блиц

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР