Колекция от над 1000 полицейски емблеми от цял свят показва

...
Колекция от над 1000 полицейски емблеми от цял свят показва
Коментари Харесай

Колекционер събра 1000 полицейски емблеми от цял свят

Колекция от над 1000 полицейски емблеми от целия свят демонстрира галерия в Белослав, която беше открита във връзка професионалния празник на Националната полиция.

Уникалната сбирка е на старши контрольор Румен Антонов - шеф на полицейското ръководство “Белослав и Аврен ". Той показа, че почнал да събира емблемите преди години, само че е съумял да я обогати доста благодарение на другари и сътрудници от Международната полицейска асоциация. Старши контрольор Румен Антонов има и над 300 полицейски шапки, които също са изложени.

 Изложбата е озаглавена „ Полицията през годините от целия свят “ и показва движимости на родната полиция през годините, както и от целия свят. Освен то европейските страни, има полицейски знаци от далечни страни като Австралия, Бразилия, Индия, Канарски острови, Хаваи, Мексико, Нигерия, Тасмания, Шри Ланка, ЮАР и Япония. Изложбата наблюдава историята на генерации чиновници - пазители на публичния ред и сигурността на фона на обществено-политическите и стопански процеси, военни спорове и събития в страната и света.  Старши контрольор Румен Антонов дружно с кмета на Община Белослав инж. Деян Иванов

Експозицията може да бъде посетена всеки работен ден от 9:00 до 16:30 часа до 30 ноември в постройката на Народно читалище „ Съзнание – 1926 година “ в Белослав.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР