Коледата на Гала ще бъде черна. Водещата на На кафе

...
Коледата на Гала ще бъде черна. Водещата на На кафе
Коментари Харесай

Черна Коледа за Гала: Разстреляха племенника й като куче в САЩ

Коледата на Гала ще бъде черна. Водещата на " На кафе " изживява един от най-тежките моменти в живота си и това е повода да слезе от екран. Племенникът й Джордж е бил разстрелян като куче на улицата от служител на реда в Съединени американски щати, твърди " Уикенд ".

Момчето е било убито предходната седмица на 10.12.
Шокирана тв звездата незабавно тръгнала за Америка, където от години живее брат й дружно със своето семейство, с цел да им окаже поддръжката си в сложния миг. Разтърсващата покруса със сина на единствения й брат, а не ненадейно връхлетял я грип, била причина за отсъствието на Гала от ефир. Черната новина удостовери и сестрата на убитото момче - Мария, която няколко дни след нещастието помести покъртителен пост в обществената мрежа. За случая са писали и няколко уеб страницата в Бъфало и вестникът на емигрантите в Съединени американски щати. Младежът имал конфликт с полицията, откакто се озовал на щур юношески ваучър с доста алкохол и опиати.

Според очевидци той е пушил трева, която смесил с алкохол и метамфетамини. В това положение той се сблъскал с служители на реда, които пристигнали на инспекция в клуба. Българинът хукнал да бяга и не се подчинил на нареждането да спре. В един миг бил настигнат и имал неблагоразумието да извади нож. Те отправили няколко предизвестия към него, само че той траял да го размахва. В един миг едно от ченгето натиснало спусъка. Както знаем законите в Съединени американски щати са стоманени: който извади нож на служител на реда може да бъде разстрелян на място без пояснения.

" Джордж сигурно не е заплашвал служителите на реда, най-вероятно е станало неразбирателство ", настояват негови другари. Сестра му споделя в обществената мрежа: " Събудиха ме с телефонно позвъняване в 2 ч през нощта. Един служител на реда ми сподели, че брат ми Джордж е прострелян 4 пъти в региона на гръдния панер от чиновник на колумбийската полиция в понеделник 10.12, в 1:30ч следобяд. Адвокатът на служителя на реда сподели, че служителя на реда няма да бъде измамен под отговорност, тъй като се чувствал заплашен.... Е, такива са законите - брат ми е мъртъв, а отговорност няма кой да поеме.. Мария споделя още, че брат й имал голямо сърце. Приживе Джордж постоянно казвал " Тук съм за хубаво, не за дълго ", с което оправдавал пристрастеността си към крайностите и шумните занимания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР