Кои са най- флиртуващите зодии? Експертите твърдят, че някой зодии са

...
Кои са най- флиртуващите зодии?
Експертите твърдят, че някой зодии са
Коментари Харесай

Най- флиртуващите зодии според астролозите

Кои са най- флиртуващите зодии?

Експертите настояват, че някой зодии са по склонни към флирт от други

Някои хора имат способността  всичко, което споделят, да звучи малко флиртуващо, до момента в който други не чак толкоз. Разбира се, всеки има друг вид персона, само че се оказва, че вашата зодия също има нещо общо с това. Следващия път, когато някой стартира да приказва по този метод, ще разберете дали това в действителност значи нещо или просто е в природата му. Продължете да четете, с цел да видите кои зодии са най е най- склонни към флирт.

Водолей

Астрологът и създател на бестселъри Марион Уилямсън споделя, че Водолеят може да бъде супер флиртуващ, без даже да го осъзнава. И в случай че в миналото сте прекарвали време с Водолей, знаете, че това е правилно. „ Супер другарски настроените Водолеи не осъзнават, че флиртуват, тъй като просто си мислят, че са другарски настроени “, споделя тя. „ Този ученолюбив звезден знак желае да знае всичко за вас, което може да ви накара да се почувствате поласкани, само че тяхното внимание е предопределено да задоволи любознанието им.

Стрелец

Знаците Стрелец обичат свободата си и са известни с това, че доста от тях обичат  да флиртуват. Няма нищо тънко в метода на Стрелеца към флирта “, споделя Уилямсън. „ Този екстравагантна, зодия води всичко прекомерно надалеч. “ Стрелците са склонни да споделят тъкмо това, което им е на разум, само че „ ще съжаляват за нетърпението си много постоянно “, прибавя тя. Това държание постоянно може да наподобява отблъскващо за някои от по-тихите знаци.

Зодия лъв

Лъвовете обичат да получават доста внимание, от което се любуват, до момента в който флиртуват с някого – доста постоянно това е напразно. „ Тази зодия жадува за обич и внимание, както огънят се нуждае от О2, а флиртът ги кара да се усещат в центъра на вниманието на другите хора “, споделя Уилямсън. „ Лъвовете излъчват топлота, креативност и обич. Но когато никой не им обръща внимание, те избледняват. “

Лъвовете се нуждаят от това внимание, само че сходно на други знаци е допустимо техният флирт да не значи доста.

Овен

Овенът е прочут със спонтанността и пристрастеността си, което ги прави много склонни към флиртове. „ Страстният, емоционален Овен не знае по какъв начин да се сдържа, когато харесва някого “, споделя Уилямсън. Тъй като Овенът се ръководи от Марс, една от планетите, свързани със половото предпочитание, този огнен знак „ се усеща флиртуващ и жив, когато получи късмет да покаже гениите си или да ръководи “, прибавя Донелсън.

Зодия Близнаци

Според Уилямсън всички Близнаци са приказливи. „ Дори и да не харесват някого, те ще убедят вас и всичките ви другари, че го харесват “, споделя тя. Техният занимателен, флиртуващ темперамент също идва с предизвестия, с което бихте могли да сте добре осведомени, в случай че в миналото сте излизали с този знак.

Везни : най- флиртуващата зодия

Везните са известни дразнители и са най-флиртуващият зодиакален знак. Ако сте другари с Везни или желаете да започнете връзка с такива хора, евентуално сте забелязали какъв брой директни са те. Това се превежда и до техния жанр на флирт.

„ Везните са най-флиртуващият и очарователната зодия, тъй като ненавиждат борбата от всевъзможен тип постоянно предразположат да запазите мира “, споделя Уилямсън. „ Те нормално виждат най-хубавото във всеки, само че тъй като разчитат на другите, с цел да им дадат чувство за личната им еднаквост. Те изкривяват истината, до момента в който не видят какво желаят в хората. “ Това е нещо, което може да ги направи малко манипулативни.

Инфо: https://bestlifeonline.com/pixa bay

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР