Когато стъпиш на корта, времето спира. Сърцето ти започва да

...
Когато стъпиш на корта, времето спира. Сърцето ти започва да
Коментари Харесай

Netflix пусна първия трейлър на Break Point


„ Когато стъпиш на корта, времето стопира. Сърцето ти стартира да бие по-бързо “. С тези думи стартира първият формален филмов откъс на дълго чаканата продукция на Netflix „ Break Point “. След като в средата на декември бе оповестен първият тийзър , в този момент почитателите имат опция да придобият доста по-конкретна визия по отношение на продукцията на маериканския стрийминг колос. Документалната поредност, показваща живота в тенис Тура, е дело на екипа, основал хитовата „ Drive To Survive “, а първият епизод ще бъде излъчен на 13 януари.

В филмовия откъс вземат участие освен актуалните тенис звезди, само че и митове като Мария Шарапова и Анди Родик. „ Най-трудното нещо в спорта са упованията “ – споделя първенецът на US Open за 2003 година Трейлърът се концентрира върху част от младите звезди при мъжете и дамите и тяхната тежка борба да се изкачат до върха. „ Искам да бъде №1 в света “ – недвусмислено декларира Мария Сакари.

„ Очакванията към мен да бъда идната огромна звезда са големи “ – споделя от своя страна Ник Кирьос. Първият епизод ще бъде отдаден на него и Танаси Кокинакис и триумфа им на Australian Open. В епизод №2 ще продължим да бъдем на Откритото състезание на Австралия, само че този път ще забележим шампионата през очите на Матео Беретини и Айла Томлянович.

Десетте епизода от първия сезон на „ Break Point “ ще бъдат разграничени на две елементи, като втората ще излезе през юни. Останалите три епизода ще ни пренесат в Индиън Уелс (Тейлър Фриц и Мария Сакари), Мадрид (Онс Жабур и Паула Бадоса) и Ролан Гарос (Феликс Оже-Алиасим и Каспър Рууд).

Първия формален филмов откъс на „ Break Point “ можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР