Когато сме превърнали своя дом в своя абсолютна зона на

...
Когато сме превърнали своя дом в своя абсолютна зона на
Коментари Харесай

Тези неща в дома ви, вредят на здравето ви!

Когато сме трансформирали своя дом в своя безспорна зона на комфорт и място, в което се скриваме от целия свят, ни е доста мъчно да видим или даже да си помислим, че в него може да има неща, които ни вредят и даже разболяват. 

За това вижте кои са тези неща и вземете неща нареме, преди да са ви навредили съдбовно!

Всекидневната

Мястото където прекарваме най-вече време и можем да вършим безусловно всичко. От това да си почиваме, да се храним понякога, да играем с домашните си любимци, да си качваме краката по мебелите и така нататък

Във всекидневната микробите се популяризират пъклен бързо и идват от всякъде, а едно от местата с най-вече от гадинките е отдалеченото, което пипаме с всевъзможни ръце, а и до момента в който се храним.

За това би трябвало постоянно и много усърдно да почистваме особено това помещение и постоянно да се преобличаме в домашни облекла, когато се прибираме вкъщи.

Банята постоянно е мястото където първо се повява плесен, защото тя има всички предпоставки за това - топлота и влага и нормално доста дребен прозорец, който не разрешава положително проветряване.

Банята би трябвало да се почиства усърдно, като не се прекалява с потреблението на прекомерно тежки препарати, защото те също могат да донесат доста вреди. Също по този начин е значимо да се употребяват разнообразни кърпи и хавлии от другите членове на фамилията, с цел да се предотврати появяването на гъбички и предаването на микроби.

Климатикът

Тук даже не става въпрос за обичайното българско терзание от простуда и " духа ми право във врата ". 

Климатикът несъмнено ни е правилен другар и в мраз, и в горещина, само че това, което прави той е да върти еднакъв въздух из помещението, което е извънредно нездравословно, изключително за хора с респираторни болести, които имат потребност от чист въздух и О2. 

За това използвайте климатика, само че колкото се може по-често проветрявайте с прозорците, с цел да пречиствате въздуха и да го вършиме освен студен, само че и пресен.

Този спокоен и муден пакостник на човешкото здраве, е извънредно рисков и би трябвало неотложно да взимаме ограничения, когато го намерим в дома си. Тя е разнообразни типове - черна, зелена и бяла, само че без значение каква е, би трябвало постоянно да ревизираме за нея и да я унищожаваме неотложно, защото може да сътвори редица здравословни проблеми и е изключително рискова за хората с ниска имунна система и дихателни проблеми.

Още от ИНТЕРВЮ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР