Когато пристигналият на място медик пробвал да отвори вратата на

...
Когато пристигналият на място медик пробвал да отвори вратата на
Коментари Харесай

Работата Стана Много Дебела! Нови Разкрития Преобръщат Всичко За Убийството На Юлияна! Ето Снимки!

Когато пристигналият на място доктор пробвал да отвори вратата на жилището тя се оказала крепко затисната. С помощта на комшия съумели да я полуотворен и пред очите им се разкрила злокобна панорама: на пода лежало мъртвото тяло на жертвата, 25-годишната Юлияна Симеонова, в прилежащата стая плачела 8-месечната й дъщеричка Християна, а в коридора с кървави ръце седял безгласен килърът. От гърдите на жертвата стърчала дръжката на кухненския нож, споделя позвънилият на телефон 112 комшия на улица „ Младост “ 21 в старозагорския квартал „ Железник “ Стойчо Канев.

Съседи описват, че Симеонов се познавал с доста по-младата си брачна половинка от десетина години, когато тя пристигнала с пастрока и сестра си да живее в прилежащия вход на блока. Тогава мъжът имал друго семейство - жена и две деца, с които се разделил, с цел да заживее той с друга жена, която имала свое си дете. С Юлияна сключили брак преди 3-4 години, родило им се момченце, само че то умряло едвам на 9 месеца. Междувременно младата хубавица приключила тукашната гимназия по облекло и хранене, записала да учи обществени действия в Тракийския университет. Малката Християна се появила на белия свят преди 8 месеца, майката била извънредно щастлива, разясняват съседите, които не крият изумлението си от случилото се. По думите им нищо не предполагало сходна развръзка – часове преди нещастието дамата се прибрала с бебето си от надзорен обзор при педиатър.



Мъжът не бил алкохолик, рядко повишавал звук, само че не обичал да заплаща постоянно сметките за общите елементи във входа, описват хората. Жилището на четвъртия етаж било чартърен, собственичката му живеела в квартала и рядко се появявала.

От компанията, където работи Симеонов сбито споделиха, че той почнал при тях като водач на бусче за разкарване на стоката по магазините през м.г., нямал прегрешения, не знаели да има някакви престъпни прояви. Преглед в профила на Юлияна в обществените мрежи демонстрира, че през декември м.г. тя афиширала, че е „ обвързана “ с 28-годишния Ники Иванов.

Младият мъж побърза да сложи на профила си погребален знак часове откакто изтече информация от Министерство на вътрешните работи за гибелта на дамата. Най-вероятно тази афиширана връзка сред Юлияна и Ники е предизвикала експанзията в надалеч по-възрастния Митко Симеонов, допускат психолозите. Жертвата е била облечена с палто, убийството е осъществено на входната врата на жилището, ударът с нож е бил еднократен, острието е пронизало сърцето съдбовно, разясниха правосъдни медици.



28-годишния Ники Иванов

Кръстницата на дребната Християна, която живее в прилежаща кооперация отхвърли коментар за случилото се. Пристигналият на мястото на случая по молба на килъра доктор Мохаб Хабиб не бе открит за детайлности. Предстои да бъде повдигнато обвиняване на арестувания за преднамерено ликвидиране, обезпечен му е длъжностен юрист. Малката дъщеричка на Юлияна е настанена в обществено жилище под закрилата на полицията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР