Когато първата среща е минала добре, дамите с нетърпение очакват

...
Когато първата среща е минала добре, дамите с нетърпение очакват
Коментари Харесай

Помагало за играчи! Какво трябва да направят мъжете след първа среща

Когато първата среща е предходна добре, дамите с неспокойствие чакат втора среща. За да покажат интереса си, мъжете би трябвало да погъделичкат егото на избраниците си. Така втората среща ще е още по-вълнуваща, а дамата ще остане с пленено сърце. Ето какво би трябвало да направи всеки мъж след първата среща, когато е удивен от своя гальовен обект на усеща.

1. Поискайте втора среща.
Ако първата среща ви е харесала, не се правете на забавни, а поискайте втора среща. Няма да сгрешите, в случай че го извършите вместо да следвате някакви глупави правила за възбуждане на интереса.

2. Пишете ѝ още на идващия ден.
Не се правете на недостъпни. Искате да я видите още незабавно? Пишете ѝ за втора среща без да се притеснявате.

3. Не очаквайте секс още незабавно.
Много мъже вършат грешката да притискат за секс още незабавно. Не бързайте. Ако следвате тези ловки препоръки, няма да чакате прекомерно дълго.

4. Бъдете положителни, когато сте на открито с обичаната си.
Никой не се пленява от отрицателни хора, мисли и непрекъснато пуфкане и скука. Бъдете позитивно настроени, смейте се, шегувайте се и я накарайте и тя да се смее от сърце. Любовта на дамите минава през смеха.

5. Слушайте деликатно.
Нищо не прави по-голямо усещане на дамите от вниманието на мъжете. Ако покажете, че сте я слушали деликатно и сте запомнили какво споделя, харесва и желае, ще я спечелите скоро.

6. Когато сте на среща не гледайте други дами.
Забравете за минаващите около вас дами. Направете всичко допустимо въобще да не ги поглеждате, каквото и да става. Погледът ви няма да остане неусетен.

7. Вместо да вършиме похвали за външния ѝ тип, направете ѝ комплимент за острия ѝ разум.
Оценете интелекта на вашата дама. Няма по-ценен подарък за една жена да бъдат оценени качествата ѝ, а не блузката от мола.

8. Не се съгласявайте с всичко, което тя споделя.
Ако желаете да изглеждате като простак – съгласявайте се и кимайте. Но в случай че желаете да я впечатлите с мнение и позиция по дадени въпроси, изразете противоречие по оправдателен начин
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР