Когато Илон Мъск за първи път обяви, че Twitter ще

...
Когато Илон Мъск за първи път обяви, че Twitter ще
Коментари Харесай

Twitter добавя сини тикчета към акаунтите на мъртви знаменитости, пише, че са си платили

Когато Илон Мъск за първи път разгласи, че Twitter ще стартира да събира такси за инспекция, той съобщи, че наследената от компанията система е нелепост. Защото съставлява система от вида „ господари и селяни “.

Само няколко дни след приключването на остарялата система, Twitter стартира да раздава сини отметки на известни консуматори и сметки с повече от един милион почитатели. Сред потребителите, които са получили верификация, само че настояват, че не са плащали за услугата, са писателят Нийл Геймън, артистът Рон Пърлман, Масачузетският софтуерен институт и прочие.

За любопитните, не съм абониран за Twitter Blue. Не съм дал на никого телефонния си номер. В какво тъжно, комплицирано място се е трансформирало това.

Написа в неделя следобяд в Twitter писателят Нийл Геймън

Не е ясно какъв брой консуматори на Twitter са били тествани още веднъж по този метод.

В петък Мъск съобщи, че „ персонално “ заплаща синия абонамент за Twitter на няколко известни персони, измежду които Леброн Джеймс и Стивън Кинг. Освен това през уикенда бяха препроверени и сметки, които в миналото са принадлежали на Чадуик Босман, Коби Брайънт и Антъни Бурдейн – звезди, умряли доста преди Мъск да поеме Twitter. 

Същото известие се появява, в случай че щракнете върху някое от сините квадратчета, свързани с тези сметки.

Този акаунт е верифициран, тъй като е абониран за Twitter Blue и е удостоверил телефонния си номер.

Не е ясно дали някой е платил, с цел да верифицира тези сметки, или Twitter им е дал сини чекове гратис. Twitter не разполага с отдел за връзки с обществеността, който да внесе изясненост. 

Разбираемо е, че доста от тези, които са получили гратис своята контролна отметка, са смутени, че Twitter демонстрира, че са платили за Twitter Blue. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР