Когато Грант Трибът се запознал и започнал да излиза с

...
Когато Грант Трибът се запознал и започнал да излиза с
Коментари Харесай

Той паднал на колене и казал: „Може ли да стана твой баща?“

Когато Грант Трибът се срещнал и почнал да излиза с Касандра Решар, той прелестно знаел, че нейната петгодишна щерка Адриана безусловно ще стане част от новото им семейство.

Популярното мнение твърди, че множеството мъже се плашат от такава композиция, самотна жена плюс дете, и постоянно е тъкмо по този начин. Но Грант обаче е друг и когато настъпил моментът да направи предложение за ръката и сърцето, той го направил и към двете девойки: майката и дъщерята.

„ Имахме ярка, богата закуска, след което той ни даде обещание, че след разхдката из резервата с щерка ни ни чака изненада “ – спомня си Касандра.

„ Бяхме минали по-малко от миля и към този момент започнах да скърбя, че не смених обувките си на токчета, когато внезапно той спря на един дърввен мост. И там, посред гората, падна на колене и ми направи предложение, след което се обърна към Адриана и попита „ Мога ли да стана твой татко, да те обичам и пазя през останалия живот? “ Сърцето ми безусловно се взриви от страсти и се разплаках! “

 щастливо-семейство

Адриана извикала: „ Най-накрая ще имам и мама, и тати! “, а Грант й подарил огърлица със сърце като знак на това, че думите му са чиста истина. Трогателният миг бил сниман от фотографа Манди Джиланд. Предложението било направено и признато!

Грант и касандра се срещнали в обществените мрежи и почнали да се срещат неотдавна. Не може да се каже, че ило обич от пръв взор, по-скоро опит на две сърца да се проврат през житейските проблеми и да намерят своята половинка, което изисквало време.

 баща-и-дъщеря

Жената работела, само че намирала време да върви на срещите. И следила по какъв начин очарователният и положителен ерген се трансформира в себеотрицателен татко на нейната щерка. И по тази причина не й било мъчно да каже „ Да “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР