След години, в които фондацията трупа опит и експертиза по

...
След години, в които фондацията трупа опит и експертиза по
Коментари Харесай

Кърджали става домакин на женската сила

След години, в които фондацията натрупа опит и експертиза по връзки силата на дамите да бъдат по-уверени, самостоятелни и можещи в персоналното и кариерното си развиване, Emprove потегля за първи път на турне под надпис. В разнообразни точки на България жителите и локални експерти – обучители, психолози и треньори – са добре пристигнали на събитията, в които екипът на фондацията ще споделя метода си от тествани и потвърдени интензивности и извършения.
Повече за метода “МОГА САМА ”:
“МОГА САМА ” овластява, окрилява и трансформира личностните и публичните настройки. Полезен е както за дами, които имат потребност от поддръжка, по този начин и за обучители (психолози и ментори), които желаят да се усещат по-уверени в ролята си. Подходът е основан през персоналния опит и прекарванията на дами, които са били в токсична връзка или са в развой на излизане от такава.

Базиран е както на взаимната им работа с терапевти, по този начин и на техния опит като ментори, подкрепящи други дами да поемат авторство върху живота си. Всеки може да се разпознае в някои от описанията, както и да получи опция за по-добро схващане за другите или за обстановки, които не го засягат персонално.

Повече информация ще откриете на и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР