Когато говорим за конфликт на интереси, те къде са? Това

...
Когато говорим за конфликт на интереси, те къде са? Това
Коментари Харесай

Султанка Петрова е била никой, когато наемали охраната на Партийния дом

Когато приказваме за спор на ползи, те къде са ? Това запита вицепремиерът Красимир Каракачанов във връзка намесването на името на зам.-министъра Султанка Петрова в случая със умрял охранител в постройката на някогашния Партиен дом.

 Прокуратурата проверява случая в Партийния дом Обновена
Прокуратурата проверява случая в Партийния дом

Назначена е съдебно-медицинска експертиза

Припомняме, охранителят е открит откакто два дни е търсен от фамилията си. Той от две години работи във компанията, която пази преустройването на някогашния Партиен дом. Тръгнал е за нощна промяна в петък следобяд. Оттогава околните му нямат контакт с него. Те са подали сигнал в полицията денонощие след изгубването.

След подаването на сигнала в полицията, от охранителната компания им се обажда жена, която декларира, че от Пето районно са ги уведомили, че младият мъж е паднал в шахта и е умрял.

Починалият охранител е бил един от най-хубавите чиновници на компанията, по думите на ръководителя на компанията Филип Чипев , който е шурей на зам.-министър Султанка Петрова. Инцидентът се свърза с името на зам.-министър Петрова и тъй като нейният брачен партньор е притежател на охранителната компания. В тази връзка от Българска социалистическа партия желаеха оставката на Петрова, като приканиха в отворено писмо до тримата водачи на Обединените патриоти Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров да изтеглят фрагмента си.

 Българска социалистическа партия приканиха патриотите да отдръпват Султанка Петрова от министерството
Българска социалистическа партия приканиха патриотите да отдръпват Султанка Петрова от министерството

Когато властта и парите са обвързани, хората остават с възприятие за неправда

Тази охранителна компания не е сключвала контракт с Народното събрание , отсече Каракачанов и добави, че Народно събрание е сключило една година по-рано контракт със строителна компания, която извършва плана за новата зала. " Самата компания подписва контракти със своите подизпълнители, в това число с охранителната компания. Договорът е подписан на 21 април 2017 година, когато госпожа Петрова не е била безусловно никой ", безапелационен бе Каракачанов.

" Ако случаят е по виновност на компанията, би следвало тогава да приказваме за някакъв морал ", изясни Каракакачанов и добави, че в случай че нещо друго се е случило не може да се приказва за отговорност.

Той обясни, че НСО няма ангажимент да охранява строителен обект, то охранява периметърът.

Разцепление в редиците на Обединени патриоти надали ще има, подчертава Каракачанов във връзка задочния спор с вицепремиера Валери Симеонов . Определено това са неприятни неща, уточни Каракачанов.

 Каракачанов желае да си приказва по-често със Симеонов
Каракачанов желае да си приказва по-често със Симеонов

Въпросът с акциза за електронните цигари трябвало да се разиска
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР