Когато един мъж иска да бъде с теб, мила, той

...
Когато един мъж иска да бъде с теб, мила, той
Коментари Харесай

Ако той иска да е с теб – ще бъде! Въпреки всичко и въпреки всеки

Когато един мъж желае да бъде с теб, блага, той ще го направи. Ще ти покаже своите усеща и планове, ще хване крепко ръката ти и в никакъв случай няма да я пусне. Когато един мъж желае да бъде с една жена, той ще бъде с нея. Въпреки всичко и макар всеки. Оправданията, които акцентира като аргументи, заради, които не може да бъде с теб са глупави и безсмислени. Защото в любовта няма „ не мога “, а има „ не желая “. И колкото по-рано осъзнаеш това, толкоз по-добре за теб.

Не бъди наивна. Бъди добра. Но не и прекомерно наивна, тъй като границата сред наивността и нелепостта е доста тънка. И постоянно бива нарушавана. Не бъди глупава. Не чакай мъж, който не желае нищо съществено от теб. Ти не си кукла за веселба и игра. Заслужаваш обич, поддръжка, почитание. Заслужаваш да се чувстваш като същинска жена – мечтана, красива, обичана.

Ето кои са знаците, които демонстрират, че той няма съществени планове към теб

 

Търси те понякога

Да, блага. Не е нужно да бъдеш специалист по връзки и връзки, с цел да схванеш по кое време един мъж желае връзка с теб и по кое време те одобри просто като многообразие в живота си. Ако той те търси понякога, а не всеки ден – това е явен знак, че желанията му не са по никакъв начин съществени.

Този, който желае връзка с теб ще те търси непрекъснато, даже и с най-безсмислената причина. Ще желае да прекарва повече време с теб, тъй като ще желае да те опознае. Да разбере повече за теб самата, кои са фантазиите ти, задачите ти и какво най-вече те наранява. Ето по това ще познаеш желанията на мъжа към теб. Търси ли те един път седмично или няколко пъти в месеца – нищо съществено няма да излезе от това.

Виждате се единствено вечер и в никакъв случай на обществени места

Още един явен знак, който демонстрира дали този мъж желае връзка с теб е, къде и по кое време се виждате. Този, който желае да те направи своя сериозна другарка няма да има проблем да се появява с теб на обществени места и денем. Това е доста значим подробност, който повече дами, заслепени от страстите си не виждат.

Но в случай че той желае да се виждате на секрети места, надалеч от всичко и всички и то през късните часове на деня, то сигурно няма никакви съществени планове към теб.

Но ти сама избираш по какъв начин да продължиш отсега нататък. Ако това ти харесва – давай. Но в случай че искаш освен това, а ние сме сигурни в това, то извънредно време е да сложиш завършек на този фарс. Защо си губиш времето с мъж, който не те прави оценка и не те възприема като същинска жена? Нима не може да дадеш доста повече от просто едно тяло? Сигурни сме, че можеш.

Повърхностни диалози

Поредния знак, който ясно крещи „ не желая връзка с теб “ е тематиката, за която разговаряте. Или пък тематиките. Ако те са повърхностни и в никакъв случай не стигате до тематиката „ връзки “ или до „ а ние какви сме, в действителност “, то най-вероятно няма и да го извършите. Защо? Защото, когато един мъж има желание да е по отношение на дамата, с която излиза, той без проблем декларира това след известно време.

Да, наясно сме, че няма по какъв начин от първата среща да прецениш дали това е индивида за теб, само че в случай че излизате от няколко месеца и сте към момента на равнище „ флирт “, мислиш ли, че това ще прерасне в освен това? Ако той заобикаля тематиката за любовните връзки, връзките и най-много за вас двамата, то най-вероятно не си прави никакви проекти да бъде с теб.

Но в случай че търсиш любовта там, където от дълго време ти е показано, че няма да я откриеш – може да виниш единствено себе си, блага. Да, вярата е красиво нещо, което ни дава сили да живеем, само че от време на време тя ни изиграва неприятна смешка. И най-после я повръщаме, дружно с тези пеперуди, които усещахме, когато към момента бяхме прекомерно наивни. Някои фантазии по този начин и не се сбъдват. Може би за наше положително. Кой знае?!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР