Когато човек си мисли за храна в кутия, веднага се

...
Когато човек си мисли за храна в кутия, веднага се
Коментари Харесай

Блогърка показа как готви за мъжа си и сега всички искат да са на негово място ВИДЕО

Когато човек си мисли за храна в кутия, незабавно се сещате за нещо смачкано, студено и не изключително апетитно. Но жителка на Сан Франциско на име Лиза, известна в TikTok като lizastian8, нарушава всички стандарти за храната в кутии за обяд.

Тя трансформира всяко ядене на брачна половинка си, което той взема със себе си на работа, в дребен шедьовър. Освен че Лиза постоянно готви нещо доста вкусно, въодушевено от азиатската, мексиканската, източноевропейската и други кухни, тя също по този начин опакова храната доста красиво.

Момичето споделя, че прекарва от 20 минути до един час в пакетиране на обяд, като от време на време демонстрира процеса на готвене в TikTok. Тези видеоклипове събират десетки хиляди гледания и доста мнения.

Много хора на смешка (а може би и не съвсем) пишат че желаят да са на мястото на брачна половинка на Лиза: "Моля, заменете брачна половинка си с мен. Знае ли брачният партньор ви какъв шанс има? "

Видеоклиповете на грижовната брачна половинка не минават и без рецензия. Някои считат, че момичето подготвя прекалено много храна за брачна половинка си.

Лиза е много спокойна във връзка с рецензията, в случай че е градивна. Тя даже приветства мнения, които й оказват помощ да усъвършенства уменията си.

"Всички позитивни мнения, които получавам, дружно с градивната рецензия ми оказва помощ да се развъртвам и да усъвършенствам качеството на храната.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР