Кнежа. Инвестицията в образование е вложение с най-дългосрочна перспектива, защото

...
Кнежа. Инвестицията в образование е вложение с най-дългосрочна перспектива, защото
Коментари Харесай

Народният представител Владислав Николов присъства на събитие по повод приключването на проект за модернизиране на професионалната гимназия по земеделие в Кнежа

Кнежа. „ Инвестицията в обучение е влагане с най-дългосрочна вероятност, тъй като развива позитивните си резултати години напред в бъдещето ”. Това сподели националният представител Владислав Николов от ГЕРБ, който бе посетител на събитие във връзка приключването на план ”Подобряване на просветителната среда и обезпечаване на еднакъв достъп до качествено професионално образование в ПГЗ „ Стефан Цанов ” – гр. Кнежа ”, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Дейностите по плана са финансирани по Оперативна програма „ Региони в напредък ” 2014 - 2020 година
В изявлението си националният представител Владислав Николов подчертава върху значимостта на професионалното обучение у нас, изключително в областта на земеделието, растителната отбрана, агрохимията и ръководството на процеса на развъждането и търгуването със земеделска продукция. „ Регионът на град Кнежа има одобрени позиции в бранша, по тази причина бих желал да поздравя и насърча напъните на локалната власт и управлението на учебното заведение за опазване на традициите и рационализиране на знанията на младежите в синхрон с най-новите и съвременни подходи в другите посоки. ”, добави Николов.
„ С осъществяването на плана направихме още една стъпка в тенденция възстановяване на просветителната среда на учебните заведения в нашата община. Кабинетите са към този момент с ново съоръжение, нови мебели и техника, подобаваща за провеждането на интерактивни уроци и презентации за по-доброто асимилиране на образователния материал ”, сподели кметът на общината Илийчо Лачовски. Той благодари на всички реализатори на дейностите по плана, а на учениците пожела противоречива работа, ентусиазъм и доста креативен и професионални триумфи.
Придружени от шефа на гимназията Калапишева, националният представител Владислав Николов, кметът на Община Кнежа Илийчо Лачовски и гостите на събитието персонално се убедиха в резултатите от свършената работа по плана.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР