Кметът на Троян Донка Михайлова реагира с чувство за хумор

...
Кметът на Троян Донка Михайлова реагира с чувство за хумор
Коментари Харесай

Кметът на Троян отговори с хумор на сравненията със София. Дъщеря ѝ призова да се гласува за Васил Терзиев

Кметът на Троян Донка Михайлова реагира с възприятие за комизъм на сравненията, които направи сред ръководството на нейния град и София - и които през целия ден са тематика на комични реакции в обществените мрежи.

Михайлова, която беше избрана отново със 77% още от първи тур, разгласява колаж във Фейсбук, на който емблематичният надпис " Hollywood " над Лос Анджелис е задраскан и на негово място е подложен " TROYAN ".

" Интернет и част от националните медии „ завряха “ след утринното изявление на Ваня Григорова по „ Нова “, в което тя споделя, че желае София да наподобява на Троян. Започнаха оферти за размени на огромен апартамент в центъра на София за сходен в Троян. Да е ясно – към този момент заменяме един троянски за два софийски ", написа още Михайлова.

Дъщерята на кмета на Троян - Адрияна Михайлова - също разяснява изявата на Ваня Григорова, само че прикани хората да гласоподават не за нея, а за Васил Терзиев.

" Не бих споделила Ваня Григорова, само че става дума за София и Троян — двата ми града! Използвам мемето на деня като мотив обществено да се похваля с майка ми Донка Михайлова, която почва четвъртия си кметски мандат, откакто отвя всички със 77%, и апропо завоюва толкоз доста безвъзмездна национална реклама от Ваня. Както постоянно съм извънредно горда с тебе, мамо. Сега остава София да завоюва с 85 (б.р. номерът на Васил Терзиев в бюлетината) в неделя ", написа тя.

Адрияна Михайлова беше член на самодейността " Визия за София ", която беше разработвана от колектив специалисти по архитектура, градоустройство и други отпред с арх. Любо Георгиев от " Софияплан ".

Георгиев напусна общинското сдружение през 2021 година, като разкритикува СОС и Йорданка Фандъкова за липса на разговор и доверие, както и отводът на администрацията да ползва серия от ограничения в създадената тактика за София.

В момента Адрияна Михайлова и арх. Любо Георгиев са в " Екипът на София ", който е част от организациите, поддържащи кандидатурата на Васил Терзиев за кмет.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР