Кметът на столичния район Изгрев д-р Делян Георгиев заподозря каква

...
Кметът на столичния район Изгрев д-р Делян Георгиев заподозря каква
Коментари Харесай

Изключеният от БСП кмет: Някой се притеснява от местните избори

Кметът на столичния регион " Изгрев " доктор Делян Георгиев заподозря каква може да е повода да го изключат от редиците на Българска социалистическа партия. Той свърза отстраняването си от партията със задаващите се кметски избори следващата година.

" Причините да бъда изключен са няколко. Едната е, че откогато съм кмет, не съм разрешил продажбата на нито един квадратен метър общинска земя. Втората причина е, че позволих казуса с местата в детските градини. Третата причина е, че иззех нелегално заграбени парцели и съборих нелегално издигнати парцели. Промяната в " Изгрев " се вижда и това кара избрани хора да се тормозят от вероятно мое присъединяване в идните избори. ", разяснява по Георгиев.

" Убеден съм, че в последните 3 години съм засегнал избрани ползи. Това не е без значение и по тази причина се потърсиха изсмукани от пръстите аргументи ", добави кметът.

" В Българска социалистическа партия има един кръг от хора, които не желаят аз да съм кмет, а някой различен. Аз не съм професионален политик и за мен явяването на изборите не е самоцел. Винаги съм желал регионът да бъде ръководен оптимално добре и да стане по-добро място за живот ", разяснява доктор Георгиев.

" Тези хора имат избрани визии по посока на " Изгрев " и имат упоритостта да ги осъществят. Те си показват в " Изгрев " да има кмет, който да им играе по свирката. Това няма по какъв начин да стане, до момента в който аз съм там ", зарече се районният кмет.

Георгиев призна, че не е решил дали ще се кандидатира на идващите локални избори.

След изключването му лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отвърна на журналистически въпрос в Народното събрание, че няма нищо общо с изключването на районния кмет и това е решение на локалната партийна организация.

Д-р Делян Георгиев беше единственият областен кмет на Българска социалистическа партия в София. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР