Кметът на община Мездра Иван Аспарухов излезе с празнично послание

...
Кметът на община Мездра Иван Аспарухов излезе с празнично послание
Коментари Харесай

Празнично приветствие от кмета на община Мездра по случай Рождество Христово

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов излезе с празнично обръщение по случай коледните и новогодишни празници.

"Уважаеми съграждани,
В навечерието сме на един от най-светлите православни празници - Рождество Христово. Това е особено време от годината, заредено с изключително възприятие за смисъл. Време, когато честваме раждането на нашия Спасител Иисус Христос, прекарваме скъпи моменти с обичаните си хора и вършим равносметка на миналата година.
За страдание, и през тази година си отидоха доста наши близки… Длъжни сме да си спомним - с любов и благодарност - за тези, които сме изгубили. Трябва да помислим и за тези, които не престават да се борят с Covid-19, както и за тези, които са самотни, изолирани или уязвими вследствие на този унищожителен вирус. Други, заради пандемията и нейните последствия, няма да бъдат със своите семейства… Нашите мисли са с тях.
Коледа е и време да благодарим за всичко, което имаме. Въпреки провокациите, с които се сблъскваме, има толкоз неща, в които можем да намерим вяра и ентусиазъм. Драстичните промени в нашето всекидневие ни накараха да осъзнаем какъв брой значими за всеки един от нас са фамилията, приятелите, съседите, да се любуваме на красивата ни природа.
В духа на Рождество Христово се надявам да имате опция да си починете по празниците, да се потопите в фамилния уют, да обърнете внимание на най-важното в живота. Ако пък имате деца към вас и сте способни да играете, да танцувате и да се смеете - тогава в действителност сте благословени.
Коледа е и време за грижа. Време, когато протягаме ръка, с цел да помогнем на нуждаещите се. Нещо, което мнозина от Вас направиха през миналата година - дружно, като една общественост. За което от сърце Ви благодаря.
Това ме кара да се гордея с нашия общ дом - община Мездра.
Убеден съм, че ни предстоят по-добри времена. Но без значение какво ще ни донесе бъдещето, постоянно би трябвало да се поддържаме.
От името на моите сътрудници, общински чиновници и съветници, поисквам на Вас и на Вашите близки Весела Коледа, здрава и сполучлива Нова година!

ИВАН АСПАРУХОВ,
Кмет на община Мездра "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР