Кметът на община Марица Димитър Иванов поздрави всички жители на

...
Кметът на община Марица Димитър Иванов поздрави всички жители на
Коментари Харесай

Кметът на община “Марица“ с поздрав за Великден

Кметът на община " Марица " Димитър Иванов поздрави всички поданици на ОБщина Марица за Великден:
Прочетете още
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО, СКЪПИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА МАРИЦА!

Да посрещнем Христос с пламъка в сърцата си, с цел да може неговото Възкресение да просветли мозъците и душите ни и да ни подари с обич в бъдните дни!

Приемете моите най-сърдечни благопожелания за здраве, благополучие, любов и ентусиазъм на този ярък християнски празник!

Възкресението е празник на човешката душа, изпълнена с религия и вяра за утрешния ден. Днес насочваме своите молебствия за благополучие, мир и обич. Да си пожелаем да са благословени начинанията ни и окрилени фантазиите ни, да осъществяваме плановете с мисъл за хората, да подкрепим нуждаещите се и да изградим дружно по-красив и логичен свят!

Ние, възрастните сме тези, които би трябвало да въведем нашите деца в дома Господен и да ги възпитаме в християнските полезности. Децата са чисти по сърце и е доста значимо какво ще посеем в техните души. Нека да ги облечем в одеждите на вярата, вярата и положителното, да подават ръка, да бъдат състрадателни и милосърдни, да имат обич към човечеството!

Нека Бог е в сърцата, в домовете ни и мъдростта му ни направлява! Нека вярата изпълва душите и вярата ни бъде мощна! Нека молитвите ни бъдат чути, а Божията благословия да е с нас и обичаните хора! Мир, обич и берекет във всеки дом!

СВЕТЛИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

ДИМИТЪР ИВАНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА МАРИЦА
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР