Кметът на Бургас Димитър Николов присъства на официалното откриване на

...
Кметът на Бургас Димитър Николов присъства на официалното откриване на
Коментари Харесай

Официално се открива новата учебна година в училищата в Бургас

Кметът на Бургас Димитър Николов участва на формалното разкриване на новата образователна година в ОУ „ Георги Бенковски “ , което стартира преди броени минути – в 09:00 часа. Предвижда се по-късно да посети празненството в ДГ „ Делфин “ от 11:00 часа и СУ „ Константин Преславски “  от 17:00 часа. Той ще бъде съпроводен от зам.-кмета по обучение, опазване на здравето, обществени действия и юношески политики Йорданка Ананиева .

В 09:00 часа ръководителят на Общински съвет-Бургас проф. Севдалина Турманова дойде в ОУ „ Елин Пелин “ , а от 10:00 часа ще посети и в СУ „ Кирил Методий “ , до момента в който зам.-председателят на Общински съвет Димчо Грудев се чака да дойде в ОУ „ Любен Каравелов “ от 09:30 ч.

На откриването на образователната година в Търговската гимназия от 10:00 часа ще бъде зам.-кметът по финанси, бюджет и стопанска система Красимир Стойчев , до момента в който в 09:00 часа в ППМГ „ Акад. Никола Обрешков “ е дошъл зам.-кметът по стратегическо развиване и екология, цифровизация и акомодация към измененията на климата Весна Балтина . Зам.-кметът по просвета, туризъм и спорт Диана Саватева участва на тържеството в НУМСИ „ Проф. Панчо Владигеров “ , а в 09:30 часа зам.-кметът по строителство Чанка Коралска ще посети ПГСАГ „ Кольо Фичето “ .

Директорът на дирекция „ Бюджет и финанси “ Златина Караиванова е посетител на ОУ „ Васил Априлов “ , а шефът на дирекция „ Образование и демографски въпроси “ Веселина Таралова е в ОУ „ Антон Страшимиров “ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР