Кметът Иван Тотев коментира на какъв етап е важният за

...
Кметът Иван Тотев коментира на какъв етап е важният за
Коментари Харесай

Кметът коментира на какъв етап е много важният за Пловдив Воден проект

Кметът Иван Тотев разяснява на какъв стадий е значимият за града под тепетата Воден план, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  " В момента имаме определен реализатор за едната позиция. Tова значи, че по нея работата може да почне пролетта. За другите две позиции ще започва спомагателна процедура ", изясни Тотев. Той напомни, че Община Пловдив финансира проекта с спомагателни 6 000 000 лв., които са за замяна на паважа и асфалтиране на улиците в обсега на цикъла, които средства се търгуват дружно със средствата по Оперативна програма `Околна среда ". 

" Това за нас е добре пристигнало ненапълно, тъй като няма да се получи по този начин, че в една година целият район да се разкопае ", разяснява ситуацията градоначалникът.

" Всеки един от лотовете си има период за осъществяване и бяхме притеснени как ще се работи и по трите позиции. За нас е радостно, че няма определен реализатор за първите две позиции и те би трябвало да бъдат играни още веднъж. Така ще имаме един диапазон през 2020 - 2021 година, когато ще се работи в разнообразни елементи на регион " Северен ", разяснява още Тотев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР