След по-меко време през последните дни Обединеното кралство ще бъде

...
След по-меко време през последните дни Обединеното кралство ще бъде
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба съобщава за жълто метеорологично предупреждение за гръмотевици и проливен дъжд – но ще бъде ли променлив полусрочният срок?

След по-меко време през последните дни Обединеното кралство ще бъде наранено от пороен дъжд и гръмотевични стихии през идващите дни. Части от югозападна и югоизточна Англия, Източна Англия, Уелс и Северна Ирландия са изложени на риск от наводнения, удари от мълнии и даже дъжд от градушка.

В последната актуализация от Met Office, до два инча от дъжд може да вали за няколко часа в Корнуол, Девън, Дорсет, Съмърсет и в западните елементи на Северния остров във вторник вечерта, в това време също е издадено настрана предизвестие за гръмотевична стихия за Югоизточна Англия и Източна Англия, продължаваща до среднощ.

Освен това е въведено в допълнение предизвестие за дъжд за елементи от Мидландс, Североизток, Северозапад, Уелс и Йоркшир и Хъмбър през нощта, което ще продължи до 6 сутринта в четвъртък сутринта. Променящото се време идва преди идването на зона с ниско налягане, която би трябвало да удари страната от изток в сряда, носейки със себе си значителни, продължителни превалявания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР