Ключът за женския оргазъм е мастурбирането по време на секс,

...
Ключът за женския оргазъм е мастурбирането по време на секс,
Коментари Харесай

Разгеле! Откриха ключа на женския оргазъм

Ключът за женския оргазъм е мастурбирането по време на секс, установяваха американски учени, анализирали данни на 1569 мъже и 1478 дами от най-различна възраст.
Всички те отговаряли анонимно на задаваните въпроси. Изследователите разкрили, че представителките на нежния пол са стигали до оргазъм по-често при клиторно стимулиране, в сравнение с при вагинален секс. Специалистите са отчели факторите, които са могли да повлияят върху резултатите - възрастта на участниците и събитията, при които се случвал половият акт.
По принцип американските сексолози считат, че множественият оргазъм при дамите е изцяло действителен. Те са стигнали до този извод измежду друго проучване, при което се е наблягало на позите, увеличаващи вероятността за реализиране на многоброен оргазъм.
Експертите акцентират, че оргазмът е самостоятелен. При някои дами той се получава от раз, при други по-бавно, а при трети може да се редуват един след различен. Всеки случай най-оптималната за дамата поза е върху мъжа, само че с тил към него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР