Клиентите на VIVACOM вече могат да се сдобият с най-

...
Клиентите на VIVACOM вече могат да се сдобият с най-
Коментари Харесай

Най-новият модел Nokia 7.2 вече е на разположение на клиентите на VIVACOM

Клиентите на VIVACOM към този момент могат да се снабдят с най- новия модел от междинен клас Nokia 7.2. Отличен избор за ценителите на марката, устройството идва с огромен и комфортен екран, чувствителни камери, съвършено видео, съвременен дизайн.

И още - Nokia 7.2 съчетава в съвършен баланс майсторската направа и качествените материали. Моделът е с леко, елегантно и стабилно покритие, което може да поеме ударите на всекидневието. Смартфонът работи с Android One - най-чистата форма на Android без спомагателни приложения.

Nokia 7.2. разполага с 6.3 " Full HD+ PureDisplay, който обезпечава по-богати и наситени цветове.


Интелигентното устройство ще зарадва феновете на фотографията - Nokia 7.2 е първият модел на марката, който има специфичен нощен режим, деен даже при портрети. Важен детайл от характерностите му е тройната главната камера с oптики ZEISS.

Първата е с 48 МР главен датчик с необятна бленда на обектива от f/1.79 и Quad Pixel технология за по-високо качество, в това число и при по-ниска осветеност. Втората камера е 5 МР дълбочинен датчик, а третата е 8 МР със супер необятен обсег от 118 градуса.

Устройството прави забележителни портретни фотоси с разнородни боке резултати. Селфи камерата е с 20 МР датчик с оптики ZEISS, с Quad Pixel технология за още повече елементи. Смартфонът разполага с принадлежности за изглаждане на нюансите на кожата, възстановяване на цялостното качество на изображението и осветление на детайлите в по-тъмните зони.

Nokia 7.2 употребява специфичен процесор Pixelworks, който укрепва цветовете и надгражда видео наличието до HDR качество. Така вместо 17 милиона цветови нюанса екранът демонстрира до един милиард нюанса.


Още едно преимущество на новия модел е качеството на видеото – улавя 4к видео и прави запис на тримерен тон. Устройството има функционалността за разкриване на сцена, захранвана от изкуствен интелект, което обезпечава съвършената конфигурация на камерата във всеки един миг за най-хубавата фотография.

Адаптивната батерията е с потенциал 3500mAh и дава приоритет на приложенията, които се употребяват най-често.
Nokia 7.2 се предлага на атрактивната цена от 17.98 лева на месец в композиция с тарифен проект SMART U в цвят Charcoal, а от идната седмица ще бъде разполагаем и в Sion Green.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР