Клиентите на Toyota в Япония, които поръчат новия Land Cruiser,

...
Клиентите на Toyota в Япония, които поръчат новия Land Cruiser,
Коментари Харесай

За Toyota Land Cruiser в Япония вече се чака 4 години

Клиентите на Toyota в Япония, които поръчат новия Land Cruiser, ще би трябвало да чакат до четири години за доставка на автомобила, предизвестиха от компанията, представени от BBC.

Най-големият производител на коли в света споделя, че забавянето не се дължи на дефицита на полупроводници или рецесията във веригата за доставки, само че отхвърля да назове повода за необикновено дългия период.

" Продължаваме да редуцираме времето за доставка и оценяваме вашето схващане ", споделят от компанията на интернет страницата си.

BBC показва още, че търсенето за новия модел е извънредно мощно и Toyota обмисля да усили производството му в средносрочен и дълготраен проект. Пуснат за първи път през 1951 година, Land Cruiser е най-дълго създаваният модел на японския колос.

Междувременно се разбра и че компанията забавя производството в 11 завода в Япония поради растящия брой инфектирани измежду личните ѝ чиновниците, както и измежду тези на доставчиците ѝ.

През последните месеци съперниците на компанията също бяха принудени да забавят или стопират напълно производството в някои от заводите си. От една страна производителите се борят с нараствания брой инфектирани, а от друга с дефицита на съставни елементи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР