Клара Чиа и Жерар Пике бяха уловени от папараци да

...
Клара Чиа и Жерар Пике бяха уловени от папараци да
Коментари Харесай

Новата любима на Пике се удари в знак, а мрежата избухнаха в подигравки (ВИДЕО)

Клара Чиа и Жерар Пике бяха уловени от папараци да се разхождат из улиците на Барселона. Камерата на Europa Press съумя да запечата момента, в който двойката се появява ръка за ръка, до момента в който ги разпитва репортерът: „ Виждам, че сте хванати за ръце и доста щастливи… “.

В паниката до момента в който вървят младата жена се сблъсква с рекламна табела, вървейки зад испанеца. В момента, в който чува удара, някогашният футболист се обръща, с цел да се засмее, само че без да спре и да попита Клара по какъв начин се усеща.

В испаноезичните обществените мрежи Клара Чиа мигновено бе взета на майтап, до момента в който Пике беше нападнат поради неналичието на благородство: „ Този човек не е джентълмен… Тя се влачи зад него “, „ Той даже не я попита дали е добре “ или „ Да живее Пике, един същински мъж “, бяха част от мненията, оповестени от потребителите, написа iwoman.bg.

По време видеото Клара Чиа бе разпитана за хипотетична паник офанзива, която е получила след стартирането на песента на Шакира и Bizarrap, отдадена на скандалната разлъка на двойката. Чия и Пике се подиграха на въпроса на репортера, който обаче продължи да упорства: „ Получихте ли паник офанзива, съществено? “, сподели той.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР