Китайският президент Си Дзинпин иска да превърне родината си в

...
Китайският президент Си Дзинпин иска да превърне родината си в
Коментари Харесай

Байдън: Китай се стреми към господство във военната сфера

Китайският президент Си Дзинпин желае да трансформира родината си в доникъде на 40-те години на XXI век. Тази оценка беше изразена от американския президент Джо Байдън, говорейки с личния състав на американското разузнаване, съобщи АП.

Американският държавен глава не пропусна да напомни, че той е прекарал повече време с президента на Китай от всеки различен американски политик.

" Си Дзинпин е изцяло сериозен във връзка с превръщането на страната си в най-мощната военна мощ в света, както и в най-голямата стопанска система в света доникъде на 40-те години на настоящия век . Това е действителността ", сподели Джо Байдън.
 Съединени американски щати захапаха Китай, морските му искания нямали основа в интернационалното право
Съединени американски щати захапаха Китай, морските му искания нямали основа в интернационалното право

Шефът на Пентагона настоя, че Съединени американски щати няма да правят отстъпка

Преди това заместник-началникът на Съвместния началник-щаб на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Джон Хейтън съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да надминат Китай, с цел да може да бъде пътят, който Вашингтон ще следва в бъдеще.

Според него през последните 20 години вниманието на американците е било ориентирано към Близкия изток, след което е ориентирано към Русия и Китай, само че " физически Съединени американски щати останаха в Близкия изток ".

Предишният президент Донаалд Тръмп даже наложи наказания на Пекин в опит да спре на американския и международния пазар.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР