Кирил Добрев, един от големите опоненти на НиноваОт БСП остана

...
Кирил Добрев, един от големите опоненти на НиноваОт БСП остана
Коментари Харесай

Кирил Добрев: В БСП останаха само носталгици над 70 г. , ядрото се разпадна

Кирил Добрев, един от огромните съперници на Нинова
От Българска социалистическа партия остана единствено абревиатурата. Верни й единствено носталгици над 70 година Ядрото се разпадна, младите избягаха от партията, 700 000 се отдръпнаха от нея съобщи Кирил Добрев по Би Ти Ви. Според него, в случай че разцеплението в столетницата продължи, то краят й е ще е след локалните избори.

„ Тогава Българска социалистическа партия ще има 2-3 кметове и с нея ще се случи това, което стана с „ Атака “ и други партии “, предвижда Кирил Добрев. По думите му, откакто на Коледа през 2021 година е бил изключен от партията, на последваща година участието му е възобновено и на 26 януари е определен за пратеник на конгреса.

„ Не бях позволен до залата, тъй като името ми не участвало в листата. Спряха ме 4 души защита на врата. Принуден бях от самото начало на конгреса да заставам във фоайето “, описа Добрев. По думите му това бил „ следващият опит на шайката “ в Българска социалистическа партия към Корнелия Нинова да го в профил.

„ Ще направя всичко допустимо още веднъж да вляза в „ дома си “. Ако би трябвало 100 пъти ще извървя същия път, даже 100 пъти да ме изключват “, акцентира Кирил Добрев.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР