Кипърски гражданин е признал, че е убил седем жени, а

...
Кипърски гражданин е признал, че е убил седем жени, а
Коментари Харесай

В Кипър е арестуван сериен убиец на жени

Кипърски жител е признал, че е умъртвил седем дами, а локалните медии го нарекоха " първият сериен палач " на острова, оповестява ББС.

По-рано през април в шахта са открити два тела, а в четвъртъке открит трети мъртвец. Главният обвинен е 35-годишнен офицер от кипърската войска, който е признал пред управляващите, че е направил и други убийства.

Полицията търси телата на другите му жертви, употребявайки предоставената от него информация. Той е признал за убийството на индийка или непалка, както и румънска жена и нейната осемгодишна щерка. Шестгодишно момиче - дъщерята на друга от жертвите на килъра, също липсва.

Следователите са разкрили тялото на третата жена преди ден откакто обвиненият ги е отвел до мястото, където е твърдял, че го е изхвърлил. Мястото се намира покрай столицата Никозия. Съобщава се, че обвиненият се е срещнал с жертвата, която е изчезнала през декември 2017 година, на уеб страница за запознанства.

Трите жертви, чиито тела са открити, са от филипински генезис. Името на нарушителя към момента не е огласено. Полицията е поискала спомагателна помощ от английски специалисти по отношение на следствието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР