Килиън Мърфи, който е номиниран в категорията за най-добра мъжка

...
Килиън Мърфи, който е номиниран в категорията за най-добра мъжка
Коментари Харесай

Килиън Мърфи: Трябва да съм идиот, за да не се насладя на Оскарите

Килиън Мърфи, който е номиниран в категорията за най-хубава мъжка роля, съобщи, че би трябвало да е глупак, с цел да не се наслаждения на Оскарите. Ирландската кино звезда е известна с това, че не е необикновен обожател на известността, която идва с специалността.

Мърфи е отличен с номинация за ролята си на Робърт Опенхаймер в едноименната лента на Кристофър Нолан. Филмът е и притежател на най-вече номинации на Оскарите тази година, като обра и голям брой оценки на всички предшестващи церемонии. 

Очаквано, Райян Гослинг е номиниран в категорията за най-хубава мъжка роля, както и в тази за истинска ария за „ Аз съм просто Кен “

„ Славата не е нещо, с което можеш да свикнеш когато и да било. Избирам да се насладя на момента и мисля, че можеш да повлияеш на мозъка си по този метод. Става по-лесно “, споделя 47-годишният Мърфи в изявление за Би Би Си.

Той добавя, че избира да играе в пиеси и постоянно е доста нервозен, когато играе пред камера. „ Този запис е вечно, играта ми остава такава вечно. Не мога да я подобря “, споделя той в изявлението.

Снимка: Getty Images

Макар и със международна популярност след присъединяване си в ленти като „ 28 дни по-късно “ и сериала Peaky Blinders, Килиън Мърфи в никакъв случай не привиква с известността. Той е извънредно загадъчен за персоналния си живот и фамилията си.

В изявленията споделя, че към момента избира да върви самичък до магазина, с цел да си купи мляко и желае да го прави без терзание.

Снимка: Getty Images

„ Това, че брачната половинка ми е до мен на аления килим ме държи на земята “, споделя той за Би Би Си.

„ Важно е да имаш солидна основа с известността. Важно е за мен да имам мое несъмнено място – остров на спокойствието и лекотата “, споделя Мърфи в новото изявление.

Липсата на номинации за едни ядоса други

Мърфи и брачната половинка му Ивон МакГинес пазят в безспорна загадка персоналния си живот. Те рядко се появяват обществено дружно. Двамата имат двама синове – Малаки, който се ражда през 2005 година и Аран – през 2007 година Синовете им са родени в Англия, само че фамилията се връща в Дъблин, тъй като желае да отглежда децата си в ирландска среда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР