Кейт Мидълтън е готова на всичко, когато става дума за

...
Кейт Мидълтън е готова на всичко, когато става дума за
Коментари Харесай

Злополуката, която Кейт Мидълтън претърпя

Кейт Мидълтън е подготвена на всичко, когато става дума за идеите, които пази като принцеса на Уелс. Включително и да влезе в пандиза. На 12 септември беше на посещаване в HMP High Down - затвор в Съри със специфична стратегия за отнасяне на наркозависими.
 Признанията на принц Уилям и Кейт Мидълтън в подкаста The Good, The Bad and The Rugby
Какво може да разплаче принц Уилям

И по кое време съпрузите стават съперници

41-годишната Кейт пристъпи зад решетките, като мина през целия развой, през който минават посетителите на пандизчиите. Тя беседва и с някои от 1100-те мъже в пандиза, които й описаха за другите стратегии.

Някои от тях са в помощ на наркозависими пандизчии, други подкрепят страдащите от алкохолизъм, един от плановете е особено създаден за обезпечаване на здравословни връзки сред пандизчиите и фамилиите им.
 Снимка 633557

Нямаше по какъв начин обаче доста хора да не виждат, че Мидълтън беше с превързани пръсти на дясната ръка. Оказа се, че става дума за минимално пострадване. Говорител на двореца Кенсингтън удостоверява пред People, че принцесата е потърпевша, до момента в който е скачала с децата си на батут.
 Снимка 633555

Батутът е едно от обичаните занимания на принц Джордж, и принц Луис. А майка им постоянно се включва в него освен, с цел да е с тях, само че и като опция за малко физическа интензивност в натовареното си всекидневие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР