Кевин Костнър постигна своето, бившата му съпруга Кристин Баумгартнер напусна

...
Кевин Костнър постигна своето, бившата му съпруга Кристин Баумгартнер напусна
Коментари Харесай

Най-накрая! Бившата съпруга на Кевин Костнър напусна имението му

Кевин Костнър реализира своето, някогашната му брачна половинка Кристин Баумгартнер напусна фамилния дом на стойност 145 милиона $, както и дома на прислугата, откъдето беше изгонена предходната седмица. Сега тя наема къща в Санта Барбара. 

Костнър и неговите юристи й подредиха да освободи парцела в съда предишния месец. Но Кристин се съпротивляваше до последно, отбелязвайки, че намирането на уместно жилище не е толкоз елементарно, пише Daily Mail.

Но в този момент тя е наела къща в Санта Барбара, на 10 благи от някогашния й дом, за 35 000 $ на месец.


Новият дом на Кристин Баумгартнер

Новият дом на Кристин има четири спални и четири бани, както и улеснения като плувен басейн, огнище и зона за барбекю. Луксозната къща е заобиколена от зелени шубраци и се намира в влиятелен калифорнийски регион.

След като се изнесе от главния си дом на 28 юли, вътрешен човек разкри, че майката на три деца е отседнала „ в по-малка къща “ в парцела, където са живеели прислужниците.

Но Кевин Костнър изиска тя да освободи територията. Така че дамата трябваше небрежно да търси нов дом. Тя е намерила дом покрай някогашния си дом, с цел да бъде с трите си деца на Костнър, Кайдън, 16, Хейс, 14 и Грейс, 13, които ще „ се върнат на учебно заведение през есента с приятелите си “ през идващите месеци.

Баумгартнер, дизайнерът на чанти, " се пробва да поддържа нещата допустимо най-нормални " в плевел интервал за фамилията, сподели източникът.

Баумгартнер, която подаде молба за бракоразвод със звездата от " Йелоустоун " през май, се оплака, че мъчно намира уместно жилище в региона.

Откакто стартира производството, разводът надалеч не беше другарски, като Костнър твърди, че някогашната му отказала да напусне имението, макар че той й е дал 1,45 милиона $ за ново жилище. Кристин твърдеше, че артистът се пробва да направи нея и децата им " бездомни ".

Драмата се връща няколко седмици обратно, когато Костнър я помоли да напусне къщата, след което фокусът беше върху това, което възнамерява да вземе със себе си, когато напусне.

" Той желае да я унижи. Не става въпрос за къщата, а за това да трансформира живота на Кристин в същински пъкъл поради развода ", сподели непосредствен до нея.

Според известие на ET Баумгартнер е споделила нови правни документи, в които ще покаже PDF фотоси на юристите на Кевин на това, което възнамерява да вземе от имението на брачна половинка си.

Миналия месец арбитър постанови, че тя би трябвало да се съветва с Кевин, преди да вземе каквато и да е благосъстоятелност от имението. Беше й неразрешено да носи със себе си творби на изкуството, мебели, обзавеждане или домашен уреди без неговото категорично единодушие.

Това се случи, откакто той я упрекна, че е ограбила къщата, в която са живели преди този момент.

Чрез юриста си звездата от " Бодигард " упрекна някогашната си жена, че е взела нещата му " без негово познание или единодушие ".

По-рано Баумгартнер написа в правосъдни документи, че се е колебала да напусне дома си без проект и финансиране, даже единствено поради децата си, които не желае да принуждава да мести неведнъж.

Тя твърди, че Кевин Костнър е желал тя да наеме къща без финансов проект.  " Трябва обаче да помисля за нашите три деца. Противно е на техните ползи да вземам наем, който не мога да си разреша, изключително откакто това ще докара до доста премествания. Моята цел беше и остава да подкрепям допустимо най-голяма непоклатимост за нашите деца, което включва съществуването на верните запаси и проект “, сподели Кристин.

Адвокатите на Кевин Костнър упрекнаха Кристин Баумгартнер, че си е купила скъпа кола, преди да подаде молба за бракоразвод, а също по този начин настояват, че е възнамерявала всичко авансово.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР