Полет на easyJet от летище Бристол беше хвърлен в хаос,

...
Полет на easyJet от летище Бристол беше хвърлен в хаос,
Коментари Харесай

Пияни младежи бяха изгонени от полет на easyJet, след като се опитаха да използват тоалетната по време на излитане

Полет на easyJet от летище Бристол беше хвърлен в безпорядък, когато тридесет буйни пасажери бяха изгонени, тъй като се пробваха да употребяват тоалетната по време на политане.

Полетът, пътуващ за Малага в Испания, трябваше да приключи излитането си и да се върне на терминала, откакто група мъже отхвърлиха да седнат и желаеха да употребяват тоалетната. Полицията беше извикана на изхода за политане, с цел да посрещне самолета, откакто водачът взе решение да спре самолета. Полетът към този момент беше занимателен с един час на терминала и по-късно пасажерите трябваше да изтърпят още един час, до момента в който разрушителните пасажери прибраха чантите си и бяха ескортирани назад до терминала от полицията.

Един пасажер разкри, че когато последният от проблематичната група напусна самолета, останалите пасажери избухнаха в спонтанни възгласи. От EasyJet споделиха, че одобряват случая „ доста съществено “ и „ не толерират обидно или заплашително държание на борда “. Един пасажер сподели пред Bristol Live, че огромната група млади...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР