Той се опита да бъде надежден. Той е ребрандиран. Дори

...
Той се опита да бъде надежден. Той е ребрандиран. Дори
Коментари Харесай

`Изборната стратегия на Риши Сунак е разкрита: нещата могат само да се влошат`

Той се опита да бъде благонадежден. Той е ребрандиран. Дори му е препоръчано възобновяване, като се преструва, че преди малко е попаднал в средата на нечия друга драма.

За по-малко от две години Риши Сунак мина през всеки воин от сапунена опера от правилен остарял чиновник до нервозен, над - младеж с пиърсинг, като единственото отмъщение за проблемите му е увеличението на броя на хората, които се изключват.

Днес в неговото „ политическо пътешестване “ министър-председателят прави еквивалента на това да откъсне иглите си, да се втурне от Roy's Rolls и бягайки по Coronation Street, крещейки: „ ИЗВЪНЗЕМЦИ! МЕСОЯДНИ ИЗВЪНЗЕМНИ! ИДВАТ, ВИДЯХ Гражданско отделение НА СЪН! “

Човекът, ръководещ кучешките дни на корумпирано държавно управление, некротизираща партия и нация, която е толкоз разрушена даже на Олд Трафорд, е в заплаха от колапс, твърди, че нещата могат единствено да се влошат.

Разбира се, че е прав. Магнитните полюси на Земята могат ненадейно да се сменят, ние можем да паднем с писъци в лицето на Слъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР