През годините, когато е била под светлините на прожекторите, Кейти

...
През годините, когато е била под светлините на прожекторите, Кейти
Коментари Харесай

Звездата от X Factor Кейти Уейсел твърди, че осем „добре познати“ знаменитости са претърпели сексуално насилие в индустрията

През годините, когато е била под светлините на прожекторите, Кейти Уейсел се е сблъсквала с няколко известни лица, които са й разкрили своите прекарвания със полови връзки тормоз и малтретиране.

38-годишната жена се опита да се изкачи до върха през 2010 година, когато се причисли към седмата серия на X Factor. Въпреки че беше отстранена от шоуто преди полуфинала, Кейти от този момент остава в светлината на прожекторите и по-специално се състезава в изданието за 2016 година на I'm A Celebrity.

Но това беше задоволително, с цел да стане прекомерно наясно с многото рискове в музикалната промишленост и по време на чат с The Sun Кейти разгласи, че ще заеме позиция, с цел да отбрани новото потомство звезди от половите хищници в шоубизнеса, до момента в който започва нова акция, наречена #FORTHERECORD.

„ Има корист с власт и се употребяват тактики за заплашване “, сподели тя пред изданието, преди да увери, че „ има толкоз доста хора, които даже не приказват, тъй като са безусловно вкаменени от за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР