Кевин Дюрант ще премине ядрено-магнитен резонанс на коляното на десния

...
Кевин Дюрант ще премине ядрено-магнитен резонанс на коляното на десния
Коментари Харесай

Дюрант ще мине допълнителни изследвания заради контузията си

Кевин Дюрант ще премине ядрено-магнитен резонанс на коляното на десния крайник, откакто получи травма при успеха на Бруклин Нетс със 102:101 против Маями Хийт в мач от Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Той бе ударен несъзнателно от Джими Бътлър и макар че в началото остана в игра, най-полезният състезател от 2014 напусна по време на таймаут 30 секунди по-късно.

" Контузията е в дясното коляно и той нямаше по какъв начин да довърши мача. Утре ще разберем повече ", съобщи треньорът Жак Вон, представен от АП.

Дюрант лекуваше травма в коляното на другия крайник през предишния януари и пропусна съвсем един месец. От началото на постоянния сезон той е приблизително с по 30 точки, 6.8 битки и 5.4 асистенции за Нетс, които са втори в Източната конференция на НБА.

" Той е оптимист, каквито сме всички останали в тима. Този тим в никакъв случай не пада по тил и най-силното му качество е това, че играчите си оказват помощ един на различен. Готови сме за всичко, което ориста ни е подготвила ", сподели неговият съотборник Кайри Ървинг.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Ивайло Георгиев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР