Като се има предвид преобладаващият оптимизъм в сферата на криптовалутите,

...
Като се има предвид преобладаващият оптимизъм в сферата на криптовалутите,
Коментари Харесай

Cardano: Дойде ли времето за покупка на ADA?

Като се има поради преобладаващият оптимизъм в областта на криптовалутите, в това число Cardano (ADA), не е изненадващо, че многочислени вложители следят този съответен актив, като се управляват от пазарните индикатори, с цел да дефинират капацитета му като доходоносна инвестиция за декември.

Cardano е измежду петте най-хубави криптовалути , посочени от Гугъл Bard, усъвършенствана AI платформа, което я отразява като евентуална покупка за декември. Тази рекомендация се основава на историческото показване на цената ѝ и евентуалната възвръщаемост на инвестицията (ROI).

Гугъл Bard дефинира Cardano като обещаваща инвестиция заради няколко фактора, в това число стабилната техническа основа, акцента върху научните действия и нововъведенията, разширяващата се екосистема, уговорката за екологична резистентност и мощната поддръжка на общността.

Допълнителен разбор поддържа това мнение. Cardano поредно се повишава, както означи професионалният крипто търговец Али Мартинес. Той уточни модел на консолидация в средата на ноември, който наподобяваше етапа сред 2018 и 2022 година Този модел допуска евентуален пробив на равнището на опозиция от $0.45, като евентуално може да доближи $0.75 до края на декември.

Неотдавна Мартинес уточни доста нарастване на огромните транзакции с ADA – тези, които надвишават $100,000 – през последните три месеца, като поредно доближават нови върхове. Този скок демонстрира възходящ интерес към ADA от страна на институционални играчи и авторитетни притежатели, което постоянно алармира за идни ценови скокове.

Cardano може да изпъкне като добра покупка през декември, като се има поради, че съгласно голям брой разбори на крипто пазара цената може да се увеличи до края на 2023 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР