Като лидер в дигиталното банкиране в България - Fibank (Първа

...
Като лидер в дигиталното банкиране в България - Fibank (Първа
Коментари Харесай

Fibank предлага на всеки да стане неин клиент без да се налага да излиза от дома си

Като водач в цифровото банкиране в България - Fibank (Първа капиталова банка) непрекъснато усъвършенства потребителско преживяване, като надгражда и уголемява своите цифрови решения, които предлага на клиентите.

Още при започване на 2021 година банката предложи цифрово решение, с което всеки искащ можеше да стане бързо и елементарно неин клиент, както и да открие сметка по напълно отдалечен метод. Оттогава Fibank продължи да доразвива този развой и през днешния ден той към този момент е по-лесен, по-бърз и подсъзнателен за клиентите. По този метод Първа капиталова банка към този момент предлага на всеки да стане неин клиент, без да се постанова да излиза от вкъщи си.

Процесът е напълно цифровизиран и е належащо само да разполагате с конфигурирано приложението My Fibank и достъп до интернет. Регистрацията лишава единствено няколко минути. Мобилното приложение My Fibank може да бъде свалено от AppStorе, Гугъл Play или AppGallery. След инсталацията му на смарт телефон или таблет, потребителят може да се записва и да сътвори собствен профил, като премине през елементарен и комфортен развой, в края на който получава уведомление посредством SMS или по е-поща (e-mail), за неговото сполучливо привършване. Възможностите, с които ще разполага, с цел да може да ръководи отдалечено персоналните си финанси, разрешават еластичност и улеснение в действително време и варират от ежедневни банкови интервенции до напълно цифровизиран развой по асимилиране на заеми.
 Снимка 620187
Всеки нов клиент, минал онлайн процеса на регистрация, получава изцяло гратис в границите на 3 месеца достъп до стартов пакет от ПИБ с най-често употребяваните артикули и услуги от банката. След приключване на този промоционален интервал месечната такса, която се заплаща, е в границите на минималните 2.99 лева

Пакетът включва в себе си разкриване на разплащателна сметка в лв. или евро и издаване на дебитна карта Debit MasterCard или Visa Debit, без месечни такси за поддръжка. Със своята карта всеки клиент има опцията да тегли безграничен брой пъти в месеца изцяло гратис средства от банкоматите на Fibank. Използвайки електронните канали на Първа капиталова банка, клиентите получават опцията да правят гратис вътрешнобанкови преводи, безвъзмезден междубанков Blink или P2P превод и доста други преференции.

Освен лесния, бърз и комфортен метод за всеки отдалечено да стане клиент на банката посредством приложението My Fibank, има опция да се понижат с до 75% разноските за употребяваните регулярни банкови услуги, по отношение на банкирането в банков офис. Процесът по онлайн регистрация и достъп до цифровите пакети на Fibank e очакван освен за нови, само че и за актуалните клиенти на банката, които желаят да се възползват от удобството на приложението My Fibank.

През предходната година Fibank стана първата банка в България, която получи оценката " Успешна цифрова промяна " в състезанието " Банка на годината ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР