“Като две капки вода се завръща в ефира на Нова

...
“Като две капки вода се завръща в ефира на Нова
Коментари Харесай

Какво знаем дотук за участниците в „Като две капки вода“? (СНИМКИ)

“Като две капки вода ” се завръща в ефира на Нова телевизия с някои обилни промени. Вместо в понеделник шоуто за фалшификати към този момент ще се излъчва в неделя. Променен е и съставът на журито, сменен е и един от треньорите.

Любопитно е, че от формата са се изпарили огромна част от постоянно гравитиращите към продуцента Маги Халваджиян актьори, с цел да правят отстъпка място на по-свежи и забавни лица, написа Уикенд.

На първо място измежду значителните промени в “Капките ” би трябвало да се означи вкарването на две от „ неприятните момчета на българския екран, които към момента не сме привикнали да виждаме в сходни формати.

Какво знаем дотук за участниците в " Като две капки вода "? (СНИМКИ) Владимир Михайлов

Това са Владимир Михайлов, прочут на всеобщия фен с ролята на мафиота Денис Топал в сериала „ Братя “, и Христо Петков, който постоянно обира аплодисменти с функции на психопати. Той беше килърът в сериала „ Дяволското гърло “, извергът в последния сезон на „ Под прикритие ”, както и изродът в човешка кожа във кино лентата на Мартин Макариев „ В сърцето на машината “. И макар ужасяващите си персонажи е любим на публиката. Това към този момент се дължи на удивителните му актьорски заложби.

Какво знаем дотук за участниците в " Като две капки вода "? (СНИМКИ) Христо Петков

Петков за първи път взе участие в шоу на Маги Халваджиян. Влади Михайлов взе присъединяване в „ Маскираният артист “, само че все пак никой не го счита за изхабен от приложимост, а в противен случай – провокира огромен интерес, изключително от страна на женската част от феновете. Още от в този момент двамата артисти, които са играли в абсолютния шлагер на родното кино – „ Възвишение “, се обрисуват като любимци на публиката и любимци за първите места във финалното класиране.

От продукцията бяха решили да пазят присъединяване им в загадка до последния вероятен миг, само че пуснаха „ жокери “ на публиката в трите излъчвания на подготвителния сезон – „ Като две капки вода за всяко дете ”. Жокерите бяха толкоз мощни, че феновете незабавно разкриха актьорите.

Какво знаем дотук за участниците в " Като две капки вода "? (СНИМКИ) Христо Гърбов

Другото доста мощно наличие в идващия сезон ще на Христо Гърбов. За него в жокерите бе казано, че „ не се срами, че е заловен от улицата ”. Беше показана фотография от зрелище на Гърбов с Валентин Танев, на която лицето му беше прикрито. Но почитателите незабавно се сетиха за фрагмента, който може да се откри в не един и два театрални уеб страницата. Той е и името, което Маги Халваджиян персонално разкри в ефира на Нова телевизия преди дни.

Какво знаем дотук за участниците в " Като две капки вода "? (СНИМКИ) Юлия Йорданова – Керана

Сред дамите доста мощно се обрисува наличието на младата и доста надарена певица Юлия Йорданова – Керана. За нея бе разкрито, че никой не знае името ѝ – тя в действителност е позната главно с артистичния си псевдоним. Другото, което бе пуснато като подсказка, е, че Васко Василев е свирил нейна комбинация. Преди две години огромният цигулар направи дует с Керана на церемонията за връчването на премиите „ Икар ” в Народния спектакъл.

Какво знаем дотук за участниците в " Като две капки вода "? (СНИМКИ)

Тома Здравков е рокаджията, за който бе обявено, че е делил сцена с именитите банди „ Деф Лепард “ и „ Уайтснейк “ – той подгрява тяхно шоу през 2008 година

Какво знаем дотук за участниците в " Като две капки вода "? (СНИМКИ)

Сред дамите, с изключение на Керана, се чака да изпъкне Яна Маринова. За нея е известно, че е извънредно упорита и има гении във всевъзможни направления. Много е добра с танците, тъй че най-вероятно се надява да ѝ се паднат облици, в които да може да разкърши снага.

Какво знаем дотук за участниците в " Като две капки вода "? (СНИМКИ) Дара Екимова

Останалите две дами на сцената се чака да са Дара Екимова и фолк певицата Кали Не е ясно какви ще са реакциите на публиката по отношение на тях, само че мненията към този момент са по-скоро неуверени. Ако обаче покажат качества, най-вероятно феновете ще ги оценят уместно.

Какво знаем дотук за участниците в " Като две капки вода "? (СНИМКИ)

Единственият участник, който остана неразкрит, е със следното изложение: “Той е хем мъж, хем жена. Участвал е в „ Игри на волята “. И е влюбен в арменския волейбол. “. Мненията се движат сред Алекса, който завоюва риалитито предходната есен, певицата Паулина Горанов и водещия на шоуто Димо Алексиев. Не липсват и хора, които считат, че става въпрос за дует.

Въпреки променения профил на участниците в „ Като две капки вода “, има и неща, които се резервират. Това са водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро и членовете на журито Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Очакваше се да запазят и Юлиан Вергов, който бе включен в авторекламата на сезона, само че в последна сметка артистът е изхвърчал от шоуто след абсурда с колежката си Диана Димитрова. На негово място са поканили Веселин Маринов. Това бе обявено от водещите в третата вечер на благотворителния сезон.

Друг член от екипа също е заменен. Това е досегашният треньор по актьорско майсторство Георги Низамов. Мястото му е заето от Ненчо Балабанов.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР