Късно снощи на Порта Македония в центъра на Скопие започна

...
Късно снощи на Порта Македония в центъра на Скопие започна
Коментари Харесай

Брояч в Скопие ще показва как откраднатите пари от държавата се връщат в бюджета

Късно нощес на Порта Македония в центъра на Скопие стартира слагането на брояч, който ще демонстрира по какъв начин откраднатите пари от страната се връщат в бюджета, оповестява в. "Нова Македония ", представена от Българска телеграфна агенция.
Македонският министър председател Зоран Заев сподели през вчерашния ден, че скоро ще бъде подложен брояч на Порта Македония в Скопие, само че не посочи по кое време тъкмо ще се случи това, отбелязва изданието.
Броячът ще се завърта, когато се произнасят правосъдни присъди и когато институциите от региона на финансовите следствия инкасират върнатите пари, които са били взети от бюджета, съобщи през вчерашния ден Заев на конференция, отговаряйки на журналистически въпрос.
Премиерът декларирал, че в бюджета на държавното управление няма пари за брояч и той ще го заплати със лични средства.
След като отброи връщането на средствата в хазната, броячът ще бъде дарен на министерството на културата и на институцията, която е притежател на триумфалната арка, където ще си остане. След като бъдат върнати всички откраднати пари, броячът най-вероятно ще демонстрира температурата, географската широчина и дължина на Скопие и други сходни неща, декларирал македонският министър председател.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР