Карлос Контрера Снимка: фейсбукТрябва да поднеса извинение на лицето Андрей

...
Карлос Контрера Снимка: фейсбукТрябва да поднеса извинение на лицето Андрей
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Зографски от листата на ПП-ДБ за София е българин, а майка му – „чистокръвна македонка“? Кое от двете е вярно?

 Карлос Контрера Снимка: фейсбук

„ Трябва да поднеса опрощение на лицето Андрей Зографски от листата на ПП-ДБ. Според формален отговор от ЦИК той е български жител. Не бях прав да се колебая, че щом майка му в Скопие (известната с антибългарското си говорене Солза Горчева) се афишира за чиста македонка по генезис, той може да е пък с български генезис “. Това написа в профила си във Facebook Карлос Контрера

„ Доколкото разбирам лицето Зографски е придобил българско поданство по генезис. В същото време родната му майка твърди, че в Македония няма българи… Кое от двете е правилно? Майката достоверна македонка, синът чист българин “, написа Контрера.

„ Конкретният проблем надали би имал огромно публично значение, в случай че въпросната Солза не сипеше огън и жупел всяка седмица против България и българите, а синът ѝ кандидатства да ръководи столицата на „ неприятните българи “.

Затова съм задължен да попитам лицето Зографски:

Отрича ли се от думите на майка си, че българите са фашистки окупатор в Македония?

Отрича ли се от думите на майка си, че Иван Михайлов е фашист?

Отрича ли се от думите на майка си, че Вапцаров е македонец, а не българин?

Отрича ли се от думите на майка си, че в Македония няма българи?

Поддържа ли думите на майка си, че в България има македонско малцинство?

Съгласен ли е с думите на майка си, че подпалвачът на българския клуб в Битоля – Ламбе, е народен воин?

Длъжен съм да попитам и претендента на ПП-ДБ-Спаси София Васил Терзиев дали той споделя тези визии. Все отново той е приел Зографски да бъде част от листата му – дали счита, че в България има македонско малцинство, да вземем за пример?, написа Контрера.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР