Капризната блондинка с куп подобрения по себе си не хареса

...
Капризната блондинка с куп подобрения по себе си не хареса
Коментари Харесай

Разваляме Изненадата: Няма Да Повярвате Какво Ще Се Случи С Никифор И Василена На Края На „Женените!

Капризната русокоска с куп усъвършенствания по себе си не хареса Никифор още при първата им среща в ритуалната зала. Претенциозната младоженка бе разочарована от типа и обществения статус на избранника й, а при виковете „ горчиво “ му разреши да я целуне единствено по бузата. Емоциите сред двамата взеха превес още в самото начало и това съумя да вдигне рейтинга на предаването. А и по контракт никой от участниците нямал право да се откаже от сключването на брак, тъй като другояче дължал тлъсти неустойки на продукцията.

Никифор въобще не отговарял на високите условия на Василена. А отношението на самотната майка към него отприщи вълна от гневни мнения в интернет. Според феновете на Нова тв, психолозите на предаването са „ за пердах “, защото са събрали безусловно несъвместими участници.

Василена си търсела състоятелен и добре поддържан мъж с влиятелна специалност, а й избрали остарял ерген, който не отговарял на нито едно от условията й. Родителите й, които я подсигурили с апартамент, я заплашили, че ще си вземат жилището, в случай че остане с Никифор.

Василена и Никифор не стопират да се карат. И даже когато се опитат да подобрят връзките си, не им се получава. Двамата съвсем нямат общи тематики за диалог и по всичко проличава, че не са един за различен. Затова и са решили да сложат завършек на брака посред им.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР