Капитанската лента е причината за отказа на Ян Облак да

...
Капитанската лента е причината за отказа на Ян Облак да
Коментари Харесай

Капитанската лента причина за отказа на Облак

Капитанската лента е повода за отхвърли на Ян Облак да пази за Словения в идните мачове на отбора против Кипър и България в шампионата Лигата на нациите. Поне такава информация се тиражира в родината му.

Първоначално стражът и клубът му „ Атлетико “ (Мадрид) изпратиха писмо до футболната централа на Словения с молбата играчът да получи отмора, тъй като е контузен. В следствие Облак бе сниман, че макар информацията за контузия, той тренира с отбора си. В събота вечер картите паднаха с появяването му в титулярния състав на „ Атлетико “ срещи „ Селта “ (0:2). Облак бе на вратата цялостен мач.

В Словения незабавно разкриха, че повода за отхвърли му е в действителност е капитанската лента. Селекционерът Томаш Кавчич я дал на бранителя Боян Джокич. Бранителят е на 32 години и е измежду най-опитните в редиците на Словения.

„Наистина съм контузен, само че притискам зъби и играя – сподели Ян Облак. – Получих контузия в контрола през юли. Имам потребност от отмора, тъй като пия болкоуспокояващи. За страдание, всичко това се преекспонира. Води се една негативна акция, която, в последна сметка, не зная за какво е ориентирана против мен.“

Снимка: Instagram
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР