Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев беше много разочарован от тежкото

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев беше много разочарован от тежкото
Коментари Харесай

Занев: Тежко поражение! Доста странно, след като два месеца не ни вкараха гол

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев беше доста отчаян от тежкото проваляне с 0:5 от Нюрнберг в първата инспекция на отбора в Марбея.

" Тежко проваляне. Доста необичайно, много неприятно. Никой не е очаквал такава игра от наша страна. Последните два месеца не допускахме гол в нашата врата. Неприятна загуба. Единственият плюс е, че може да си създадем заключения от грешките и да не ги повтаряме, както и да нямаме повече такива мачове ", показа Занев след срещата пред " Диема ".

" Тренировките и тежките пътувания ни измориха. След лагера от Анталия се прибирахме 10 часа. Вчера имахме изтощително пътешестване до Марбея, само че не желаеме оправдания. Много тактически неточности през днешния ден. Има върху какво да работим. Не би трябвало да си вирваме носовете, защото ни сложиха на мястото. Остават четири седмици, в които би трябвало да работим доста. Не е прелестно, когато загубиш по този начин. Винаги съм казвал, че във футбола идва идващият ден и мач и може да се реабилитираш. Гледаме да си понижим грешките до най-малко.

Най-важно е, че няма контузени играчи и всички упражняват на цялостни обороти. Сега в Испания ще опитаме да избистряме моментите от играта. Надявам се, че от на следващия ден ще стартираме да работим по-сериозно, защото ни е едвам втори ден тук ", разяснява Занев.

" Работим върху всички съставни елементи в играта. Сега краката са по-тежки. Може би след едва-две седмици ще сме по-свежи и ще работим на по-голяма скорост. Нюрнберг е тим, който след седмица започва сезона и е по-напред от нас. Те ни чакаха на контраофанзива, след което ни наказаха и записахме много неприятна загуба ", приключи опитният бранител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР