Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров направи интересно изказване след победата

...
Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров направи интересно изказване след победата
Коментари Харесай

Бодуров: Казах на момчетата, че ако не могат да тичат, да лаят - как, с какво, що, но крайната цел е да сме победители

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров направи забавно изявление след успеха с 2:1 над Лудогорец в 1/4-финалния мач от шампионата за купата на България сред двата тима.

" Изключително сладка победа. Много тежко, само че извънредно сладко. И аз не чаках, че ще вкарам подобен гол. Видях, че съм самичък, взех решение да я удрям, уцелих добре топката и вратарят нямаше какво да направи.
Днес мачът беше на темперамент. Нашият отобр потвърди, че може да играе извънредно мощно напрегнат. За мен това е огромен тим, когато играе напрегнат и излиза от такива обстановки. Те държаха самодейността през второто полувреме, само че не мисля, че са имали нещо съответно. Гворих с момчетата и споделих: “стискаме зъби, в случай че не можеш да тичаш, ще лаеш. Ако не можеш да лаеш, ще вървиш. Каквото искаш ще правиш, само че би трябвало да бием”.

Всички чакаха такава победа и се веселя, че я дадохме на всички хора. Разград е извънредно мощен тим, само че справедливо победихме.

Една извънредно добра година. Можеше да е по-добре, само че да не забравяме, че можеше и да е по-зле. Затова оценката ми е 5,5. Не е отличен, тъй като не сме първи. Показахме, че можем да играем като еднакъв с еднакъв с Лудогорец и напролет се надявам да ги изпреварим. Чака ни още по-труден пролетен полусезон. Как, с какво, що, само че нашата цел е да сме крайни спечелили ", разяснява Бодуров пред клубния уебсайт на отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР