Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос бе изключително щастлив след

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос бе изключително щастлив след
Коментари Харесай

Рамос: Готов съм да завърша кариерата си в Реал

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос бе извънредно благополучен след триумфа с 2:1 над Виляреал, който публично подсигурява купата в Ла Лига за " Белия балет ". Той даже съобщи, че е подготвен да приключи кариерата си на " Сантиаго Бернабеу ".

" Когато си свършиш работата добре, биваш заплатен. Това се случи в последните 10 мача. Този сезон бе доста нехарактерен. Трябваше да спечелим всичко, а ориста ни не зависеше единствено от нас. Знаехме, че нямаме право на неточност. Победите не пристигнаха елементарно, само че не сме го и очаквали. Реал към този момент има 34 трофеи, а за мен това е 5-и трофей, тъй че съм доста благополучен ", съобщи Рамос.

Той сподели доста ласкави думи и за треньора Зинедин Зидан.

" Той е доста значим за триумфите на тима. Всеки транспортен съд би трябвало да има своя капитан. Той прави разликата, тъй като знае по какъв начин да даде убеденост на всеки състезател. Ние се усещаме обгрижени, ценени и по тази причина изцяло имаме вяра в него. Това е нещо неповторимо ", счита бранителят.

" Спечелихме купата с доста старания и борбеност. Надявам се да има още такива години. Готов съм да остана в Мадрид до момента в който президентът ме желае. Щастлив съм и съм подготвен да завърша кариерата си тук. Не имам вяра да има никакъв проблем това да се случи ", приключи ветеранът.

Ла Лига 37 кръг, четвъртък 16 юли  Реал Мадрид 2:1краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР