Капитанът на националния ни отбор по волейбол Христина Русева беше

...
Капитанът на националния ни отбор по волейбол Христина Русева беше
Коментари Харесай

Христина Русева: Гледаме напред, дано забравим този мач



Капитанът на националния ни тим по волейбол Христина Русева беше разочарована от загубата с 0:3 от Италия на старта на Световното състезание.

„ Това беше ненадейно и за нас. По принцип излизаме с огромно самочувствие, а през днешния ден италианките демонстрираха такова. В общи линии мисля, че се подведохме по тяхната игра, не играхме нещата, които ги вършим по принцип. И оттова е към този момент обикновено нещата да не се получат. Цял мач те ни водеха, имахме доста хубави моменти, само че не успяхме устоим и да бъдем с вдигната глава. Защото ние заслужаваме да сме тук. Ние сме един доста упорит, мощен и ужасно стимулиран тим, който не заслужава такава загуба. Гледаме напред, нека забравим по-бързо този мач и желая да се надигнем и да покажем на всички на какво сме способни.

Това бе първи мач и през днешния ден методът ни за него не беше както би трябвало. Надявам се за на следващия ден да се стегне и да осъзнаем, че ние сме на Световно състезание за дами. Тук има огромна битка за всяка точка. Разликата не е толкоз огромна, просто казусът беше в нас. Имахме някаква спирка единствено чисто от психическа позиция. Мисля, че сме тим, който може да гони доста високи цели. Италианските просто ни даваха ние да бъркаме “, сподели Русева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР