Канцлерът Ангела Меркел отменя срещата на върха на ЕС в

...
Канцлерът Ангела Меркел отменя срещата на върха на ЕС в
Коментари Харесай

Меркел отмени срещата на върха на ЕС за Китай заради пандемията

Канцлерът Ангела Меркел анулира срещата на върха на Европейски Съюз в Берлин през ноември поради експлоадирането на вируса, оповестява Агенция Франс Прес.
Неформалната среща на върха на Европейски Съюз за политиката на Китай, планувана за 26 ноември в Берлин, е анулирана заради пандемията. разгласи това пред публицисти на конференция след среща в Брюксел на държавните и държавните ръководители на Европейския съюз.
 Закон, написан в женски жанр, опълчи позиции в Германия Закон, написан в женски жанр, опълчи позиции в Германия
Германското министерство на вътрешните работи разгласи, че се опълчва на законопроект, направен от Министерството на правораздаването,...
" Днес, в светлината на пандемията, ясно дадох да се разбере, че за жалост няма да можем да проведем неофициалната среща на върха, планувана от нас за ноември, и ще би трябвало да се откажем от нея ", сподели Меркел. „ Мисля, че това е нужен сигнал “, добави тя.
Германия, която е ротационен ръководител на Европейски Съюз, свика срещата, до момента в който 27-те държави-членки се борят да се обединят зад по-категорична с възходящи терзания по отношение на нарушаванията на човешките права и нелоялната търговия.
Берлин е изключително подготвен да подписа капиталова договорка сред Европейски Съюз и Китай до края на годината и срещата на върха щеше да помогне за обединяването на европейската позиция. Китай твърди, че тази година може да бъде контрактувана договорка, само че представители на Европейски Съюз упорстват, че няма да одобряват неподходящи условия, единствено с цел да приключат договарянията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР