Кандидатите за народни представител от Коалиция “Демократична България откриха официално

...
Кандидатите за народни представител от Коалиция “Демократична България откриха официално
Коментари Харесай

“Демократична България” откри кампанията си в Благоевград в присъствието на ген. Атанасов

Кандидатите за национални представител от Коалиция “Демократична България ” откриха публично акцията си в Благоевград. За събитието дойде и съпредседателят на Обединението ген. Атанас Атанасов.

В началото бяха показани всички претенденти от листата, които потеглят към следващите парламентарни избори, уверени, че би трябвало да получат доверието на жителите на област Благоевград, тъй като съставляват демократичната общественост и са част от Коалицията на разсъдъка.

Именно, това сподели и съпредседателя на “Демократична България ” ген. Атанасов, който акцентира, че разсъдъкът и диалогичността в предходния парламент са главното им преимущество, пред всички останали.

“ Ние сме политическата мощ на разсъдъка, познавате всички хора в нашата листа. Имаме потребност от вашето доверие, с цел да спрем боксуването на парламентарната република. ”, прикани още Атанасов.

“Въпреки, че на цялото общество му омръзна от избори, би трябвало да разберете, че е неотложно да гласувате. Вашият глас има значение. Трябва да упражните своето конституционно право и да гласувате. ”, сподели лидерът на листата Иван Димитров.

Той добави още, че програмата на Демократична България е изпълнена на 50 % в предходния парламент и само присъединяване им и в идващия, ще подсигурява завършването и, както реализирането на по този начин чаканите от всички промени.

“Включих се в тима на “Демократична България ”, тъй като всички желаеме да живеем в постоянна стопански страна и имам вяра, че всеки от нас е задължен да направи нещо в тази посока. Ние имаме мощна управническа стратегия, която имаме упоритост да осъществяваме в идващия парламент, и която ще докара до действително усъвършенстване и непоклатимост. ”, съобщи инж. Василиса Павлова, втора в листата на Демократична България.

Кандидатът под номер 4 в листата Захари Витанов, съобщи, че е стимулиран да взе участие, тъй като е нужна смяна, по нов, новаторски метод, а той самият е компютърен инженер, което прави експертизата му извънредно значима за реализацията и.

В листата на “Демократична България ” има хора с друга експертиза и професионален опит.

Листата на обединението, в която влизат „ Движение Да България “, „ Демократи за мощна България “ и „ Зелено придвижване “, е от 12 претенденти за народни представители е в състав:

1. Иван Димитров

2. Василиса Валеова

3. Мустафа Емин

4. Захари Витанов

5. Ивайло Димчев

6. Симеон Илиев

7. Иво Божков

8. Георги Мавродиев

9. Олег Сатиев

10. Никола Тафров

11. Николай Куколев

12. Крум Стоилов

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР