Кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ-СДС - д-р Мартин

...
Кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ-СДС - д-р Мартин
Коментари Харесай

Мартин Харизанов се срещна с представители на спортните клубове във Враца /снимки/

Кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ-СДС - доктор Мартин Харизанов, з.м.с. Дамян Петров и Мартин Стойчевски се срещнаха с представители на спортните клубове във Враца. На срещата участваха кметът на Враца Калин Каменов, зам.-кметът Александър Владимиров, членовете на непрекъснатата комисия по " Спорт, туризъм и юношески политики " в Общински съвет - Враца Момчил Калистратов, Ангел Иванов и Ирина Иванова, както и общинският консултант Румен Петков.
Срещата откри доктор Мартин Харизанов.
" Виждате, че ние сме обединени и работим дружно. Фактът, че господин Борисов посети нашия град няколко пъти през последната година и половина, и откри предизборната акция на ГЕРБ-СДС точно от Враца е задоволително индикативен за това какво ще се случва в нашата област при държавно управление на ГЕРБ-СДС.
Управлението на България през последните две години е същинска злополука и това се отразява и на спортните клубове ", сподели Мартин Харизанов.
Той добави още, че с цел да може още веднъж да се върне стабилността в страната и спортните клубове да развиват своята активност умерено и да излъчват първенци, на 2 април ГЕРБ-СДС би трябвало да има мощна преднина пред главния си конкурент " ПП-ДБ ", който е и виновникът за положението на страната сега.
Кандидатите за народни представители Дамян Петров и Мартин Стойчевски поддържаха казаното от Харизанов, като Дамян Петров показа, че през последната година спортните клубове освен във Враца, само че и в цялата страна изпитват сериозен проблем заради неналичието на държавна политика, насочена към спорта. В качеството си на заместник-председател на Българска федерация по автомоделни спортове – БФАМС, той има директни наблюдения над положението на спортните клубове.
Мартин Стойчевски акцентира, че всички претенденти за депутати в листата на ГЕРБ-СДС обръщат особено внимание на спорта, защото Враца е с обичаи в съвсем всички спортове и положението на клубовете е от извънредно значение за развиването на децата на Враца.
Областният ръководител на Съюз на демократичните сили във Враца и зам.-председател на Общински съвет Ирина Иванова съобщи, че неслучайно на тази среща са трима общински съветници, представители на Комисията по спорта.
" За нас е приоритет и са извънредно значими вложенията в спорта, само че за жалост през последните години, и изключително през последната една година, не можем да осъществяваме редица планове заради липса на финансиране. Искаме да финансираме освен рехабилитация на спортна инфраструктура, желаеме да построяваме нови зали, да подкрепяме действия, само че това просто не е допустимо ", сподели Ирина Иванова и добави, че колкото и старания да поставя локалната власт, без поддръжката на страната няма по какъв начин да осъществя нови планове и интензивно да подкрепя спортните клубове.
" Правим всичко допустимо, само че редица планове, насочени към спорта в община Враца и касаещи спортната инфраструктурата са стопирани, заради това че страната не работи ", добави още тя.
Кметът на Враца Калин Каменов сподели, че прави и невъзможното, в това число и в този момент се пробва да работи със служебното държавно управление за поддръжка на спорта в общината, само че без бюджет нещата се случват извънредно мъчно. Той добави, че за първа година община Враца работи в края на март без бюджет и добави, че има готови планове, които чакат национално финансиране. Калин Каменов разгласи още веднъж спортните обекти, които общината ще ремонтира със лични средства.
" Знаем, че това не е задоволително и няма да се откажа да диря подпомагане. Но с цел да се случат нещата, би трябвало да създадем своя рационален избор.
Заместник - кметът Александър Владимиров поддържа казаното от кмета Каменов и бе безапелационен, че техният екип прави всичко допустимо да подкрепя финансово дейностите на спортните клубове от спортната стратегия на общината.
Общинският консултант Ангел Иванов бе безапелационен, че без представител в Народното събрание няма по какъв начин да бъдат осъществени редица планове, които чакат национално финансиране и заради тази причина би трябвало да се направи всичко допустимо на 2 април спортът във Враца да има собствен представител в министерство на спорта.
Председателите на спортните клубове във Враца организираха извънредно сериозен диалог с присъстващите - претендентите за народни представители, кмета Калин Каменов, зам-кмета Александър Владимиров и общинските съветници от непрекъснатата комисия по " Спорт, туризъм и юношески политики " в общината. Заедно те разискваха съответни проблеми и разясниха вероятните им решения.
Д-р Мартин Харизанов пое ангажимент проблемите на локалните спортни клубове да имат чуваемост в Народното събрание, като означи, че пречките за развиването на клубовете са идентични и в народен проект.
" От изключителна значимост е на 2 април поддръжката за ГЕРБ-СДС да бъде мощна, с цел да може това да е ясна поръчка и за локалните избори, които предстоят тази есен. Нашият кмет Калин Каменов работи целеустремено за развиването на общината. Резултатът от неговото положително и рационално ръководство най-ясно проличава от обстоятелството, че демографска рецесия тук няма и даже се следи увеличение на популацията в общината. 
Аз съм сигурен, че Калин Каменов още веднъж ще бъде кмет, само че е извънредно значимо, с цел да може да работи по същия метод, по който го е правил и до момента, ГЕРБ-СДС да получи опция да сформира държавно управление.
През последните години ние видяхме, че към хората освен в нашата община, а и в региона, бе проявен същински реваншизъм от партиите на " смяната ", единствено тъй като кметовете са от ГЕРБ. Това би трябвало да не бъде допускано още веднъж, с цел да може да се случи до дъно позитивната смяна, за която Калин Каменов и неговият екип не престават да работят и в този момент, само че в доста сложни условия.
Същата е обстановката и в останалите обитаеми места от региона " сподели Мартин Харизанов и добави, че врачани имат мощен състезателен дух и ги прикани да го покажат на 2 април, като гласоподават за постоянна България с мисъл за развиването на област Враца и община Враца.

Гласувайте за ГЕРБ-СДС с №2 за постоянна България още веднъж!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР